”Hemma” igen

2021-05-20

Växlande vindar och molnighet och endast 12 plus. Zacko var pigg i dag också och travade glatt på framför mig för att så snabbt som möjligt komma till den trevliga parken.

Lite bilder i från morgonens promenad.

Efter vi hade fikat så körde vi till Hemköp för att köpa mer mjölk för den höll på att ta slut. Hade tur och hittade en parkeringsplats väldigt när.

Var även lite annat som stod på inköpslistan men det hamnade inte i min korg i dag. Hittar inte alls i denna affär och orkade inte går runt och leta i dag. Gillar inte att göra det förresten.

Fortsatte sedan till Seglora Familjecamping och checkade in.

Här har vi nu parkerat.

Några av våra vänner som bor här hälsade oss välkomna hit igen. Vi tyckte det var så trevligt att träffa er alla igen och det kändes bra att vara välkommen hit igen.

Dessutom så var det par gamla vänner till oss som är här. Dom har vi inte träffa på rätt så många år och det var så roligt att se dom igen. Dessutom var dom sig lika och pigga och friska. Tyvärr hade dom fått ta bort sin lilla fina hund men han hade blivit 16 år gammal. Men så trist ändå.

Troligen blir vi kvar här i några dagar och det känns skönt att nu stå stilla några dagar. Hoppas på lite mer värme för här var det kallt och blåsigt på eftermiddagen, bara 12 plus.

”Den tunna blå linjen” av Christoffer Carlsson var inte lika bra som dom föregående tyckte jag. Lite seg emellanåt men helt klart spännande med bra handling och beskrivning av polisarbete och personer och relationer

Baksidestext:

Hösten 2015. Terrordåd i Paris, flyktingströmmar som rör sig genom Europa och den svenska polisen upprättar gränskontroller. Samtidigt går rykten om att en av bombmännen från Paris lyckats ta sig till Sverige. Vem är han? Planerar han ett nytt terrordåd?

Fem år tidigare mördades den prostituerade Angelica Reyes och mordet väntar fortfarande på att klaras upp. Leo Junker får ett brev från en förrymd brottsling, en brottsling han känner blott alltför väl, som rör mordet på Reyes. I skuggan av terrorhotet återupptar Junker utredningen.

Den tunna blå linjen” är den fjärde och avslutande boken i Christoffer Carlssons hyllade serie om polisen Leo Junker.

”… en polisroman i ordets verkliga mening …” Dast Magazine

”… mycket spännande från första meningen till den sista …” Upsala Nya Tidning

I kväll så åt vi mjölkstuvade makaroner med stekt falukorv. Det var bara så otroligt gott och vi blev väldigt mätta och belåtna.

2 reaktioner till “”Hemma” igen”

  1. Känns nästan lite hemtamt för mig med att läsa att ni är i Seglora igen. Ni var ju där så ofta då Hasse gick på rehabiliteringen. Lite av en hemmahamn för er kan man väl säga, även om ni har Rydal som adress?
    Vi har jobbat i trädgården idag och nu är vi rätt möra.
    Blir ”bara” korv med bröd ikväll, men jag gjorde burritos tidigare idag med makrill till JR och tonfisk till mig.

    Ha det så bra !!!!

Kommentarer inaktiverade.