Kom fram till Heiligenhafen i dag

Är så fint här tycker jag

2021-05-15

Kom iväg ungefär vid halvtio efter att ha rastat Zacko i ca en halvtimme.

Backarna vid Kassel fortsatte i rätt så många till. Planade sedan ut för att så småningom bli platt i norra Tyskland.

Lite till måttlig till mycket trafik. Blandning hela dagen.

Ibland många tradare och ibland mindre antal och mer personbilar. Var blandat under alla milen norrut i dag.

Vädret var omväxlande i dag. Allt ifrån lätt molnigt till helmulet, sol ibland, hagel, åska och en hel del regn. Ingen värme precis, mellan 11- 19 plusgrader.

Stopp ett i dag. Lite rastning av hund gick så bra.

Här var det dags för fika paus och det smakade bra med med kaffe och smörgås. Tog så klar ut Zacko på en sväng också i det härliga gräset, Det gillade han.

Blev något stopp till och där var det så trist så Zacko och jag gick inte ut. Vi delade i stället på några köttbullar och det hade han absolut inget emot. Tvärtom tror jag.

Kom fram till Heiligenhafen och körde till Lidl för att handla lite inför hemresan. Fattades en del som vi ville köpa men så kan det bli ibland.

Vi fortsatte sedan till till denna parkeringen där vi står kvar tills i morgon. Då ska vi köra till Puttgarden och ta färjan över till Danmark för att sedan fortsätt till Sverige över bron. Får se hur lång vi hinner i morgon.

I kväll blev det kebab med lök och kokt ris och det smakade bra.

I morgon så har vi tänkt fortsätta till Danmark för att sedan komma till Sverige. Får se hur långt vi hinner.

I dag så fick jag det tråkiga beskedet att en medlem i valberedningen hade avlidit i covid-19. Det är en stor saknad och våra tankar går till hans familj i kväll.

4 reaktioner till “Kom fram till Heiligenhafen i dag”

 1. Alternativet är att köra upp till den svenska ambassaden i Paris. Vi måste ansöka där och kan hämta ut passen senare på konsulatet i Marsielle eller Toulouse. Att lämna hundarna ensamma i husbilen i Paris känns inte som ett bra alternativ, så vi tänkte köra till Trelleborg där vi kan parkera utanför polishuset, vänta en vecka på passen/handla/krama H och sedan åka hem.

  1. Då så förstår jag varför ni föredrar att köra till Sverige även om det är mycket längre.
   Men så får ni ju träffa H också.

 2. Så nu är ni snart i Sverige då. Känns väl lite konstigt de första dagarna som det alltid gör när man varit ute på resa länge. Jag undrar hur det kommer att kännas nästa år då vi måste åka upp och förnya våra pass? Just nu vill jag bara förtränga det.

  Ha det så bra !!!!

  1. Blir ju en liten omställning så klart.
   Finns det ingen ambassad eller konsulat i närheten som kan ordna det?

Kommentarer inaktiverade.