Körde iväg i dag.

2021-05-04

Lite moln på himlen på morgonen som sedan försvann. Svag lite svalkande vind och 16 -22 plusgrade. Behagligt väder tyckte jag när jag och Zacko gick iväg på vår morgonpromenad.

Under förmiddagen gjorde vi som vanligt i stort sett ingenting. På eftermiddagen så började vi att plocka ner allt löst i husbilen. Vill ju inte ha prylar som far runt när vi kör.

Fyllde några dunkar med vatten alltid bra att ha lite för mycket av den varan. Rullade ner från kilarna och jag la in dom på plats. Hasse körde sedan husbilen till servicestationen och där tömde vi gråvatten. Det tog lite tid för det var mycket i den tanken.

Sedan så var vi då klara för att köra. Inte så långt till första stoppet vilket var Aldi. Dags igen att handla lite. Fyllde på med sådant som inte behöver stå i kyla. Förutom mjölk och en lasagne Bolognese som vi skulle ha till middag i kväll. Så skönt att slippa bära utan bara köra ut med kundvagnen till husbilen.

Sedan så fortsatte vi ut till motorvägen som vi som vanligt valde att köra på. Inte så mycket trafik.

Stannade här för en liten bensträckare. Ingen trängsel precis. Hasse gick bort till macken för att köpa en glass vilket han nu har längtat efter några dagar. Smakade bra tyckte han.

Vi kom fram till parkeringen en stund innan sex. Tog en biljett och körde in och parkerade. Utanför dörren så har vi denna skylt så vi tror absolut att vi får parkera här. Gick ju bra förra gången.

Lasagnen smakade bra som vanligt.

I morgon så ska vi upp rätt så tidigt för att vara vid verkstaden vid niotiden.

2 reaktioner till “Körde iväg i dag.”

Kommentarer inaktiverade.