Bara så mycket sol

En gata i Peniche.

2021-05-03

Vädret var likadant i dag men det var en stor skillnad. Inte ett moln på den enormt klarblåblå himlen. Lite småblåsigt men det var bara skönt tyckte vi. Temperaturen låg på 16 – 25 plus beroende på var man befann sig. Det var väldigt varmt i solen.

Märktes att det var måndag i dag för trafiken var väldigt livlig nere vid den större vägen. Mötte också en hel det människor som var ute och gick. Några yngre var nog på väg till skolan och någre äldre var på troligen på väg för att hämta bröd i det kafée som dom brukar hämta det i. Som vanligt en del med mask på och andra utan. Men alla har det med sig. Antingen uppstickande ur en ficka, satt det om armen eller så sitter det under hakan. Mitt sitter ofta under hakan men lika ofta där det ska vara. Är jag helt solo ute så anser jag inte att jag behöver ha det framför mun/näsa. Och jag är oftast helt ensam ute med Zacko. Oavsett vilken tid på dagen som jag är ute med honom. För övrigt är alla väldigt noga med att hålla stora avstånd vid möte. Minst 2 meter och helst mer. Det känns bra!

På eftermiddagen så bestämde jag mig för att gå till Aldi för att handla. Osten hade tagit slut och ost är jag beroende av. Passade då även på att gå till bankomaten för att ta ut lite kontanter. Hasse vill gärna ha lite kontanter i plånboken. Jag använder sällan detta för jag betalar alltid med kort. Och det går i stort sätt alltid här.

I morgoneftermiddag så ska vi köra till Sintra för att parkera där över natten. Vill ha nära till firman som ska sätta in vårt nya kyl/frys eftersom vi då ska vara där tidigt på förmiddagen nästa dag.

Hoppas att nu allt ska fungera som det är tänkt att göra!!

Det är ju så vi husbilsresenärer oftast fungerar. Men kanske inte nu i dessa Corona tider. Då har man ju fått rätta sig efter vad som gäller. Så är det!

4 reaktioner till “Bara så mycket sol”

 1. Håller tummarna hårt för att det ska fungera bra med ny kyl och frys.
  JR har bokat tid i vår bilverkstad för vi behöver byta någon pryl som har med avgasreningen att göra. Skitdyrt men billigare än i Sverige.
  Ha det så gott !!!

  1. Tack.
   Alltid något som behöver göras på en bil. En sparbössa med hål i.

 2. Hoppas allt går bra med nya kylen/frysen. Vi längtar neråt men inväntar åtminstone så vi får andra sprutan först. Skulle tro det blir Sverige med husbil under sommaren.

  1. Tack.
   Sverige på sommaren är helt underbart. Tror det kan bli trångt i år på vissa populära platser!

Kommentarer inaktiverade.