Välkommen maj månad

Om man ser på palmerna så blåste det rätt så bra här.

2021-05-01

I dag har jag vänt blad i min papperskalender och kunde konstatera att det i dag är första dagen i månaden i maj och du är välkommen.

Vädret här var likadant som det har varit dom sista dagarna. Helt ok väder och det är ju inte speciellt kallt. I alla fall en del plusgrader. Påminner om en normal svensk sommardag som man hade varit lite missnöjd med! Kanske!! Beronde på hur vädret varit för övrigt! Allting är ju relativt? Eller?

Även i dag så kom det hit rätt så många husbilar hit. Jag tror att det i kväll är omkring 30 husbilar här. Och alla har parkerat med bra avstånd. Ja, förutom dom som kommer hit, vad jag tror, famljevis och parkerar dörr mot dörr. Men då så tillhör dom ju samma famlij. Börjar bli lite rörigt nu tycker jag.

Men vi håller oss helt klart för oss själva och håller jämt stora avstånd till alla. Vi har ju inga att umgås med vilket i dessa tider bara är ett plus.

Eftersom vi står vid in/utfarten till ställplatsen så har vi ju rätt så bra koll på vad som händer här och i dag så var det en del.

Det var en strid ström av folk som gick ut eller cyklade ut. Efter några timmar så kom dom tillbaka. En del hade bara varit borta en kortare stund medan andra hade varit borta i flera timmar. Vi har lite koll vilket vi tycker är rätt så roligt nu när vi har något att kolla på.

Roligt med lite liv och rörelse här även om det var lite högljutt ett tag. Är rätt så många familjer med barn här och dom far runt och som barn gör så hörs dom. Men det är inget som stör oss. Men kanske lite när det känns som att dom håller på att köra in i vår husbil. Lite väl närgånget ibland när det känns som att dom ska krocka med vårt fotsteg. Då är dom välidgt nära.

I kväll åt vi fläskfilé med kokt potatis och Beasås (Blå band pulver) och det smakade jättegott. Det bästa med pulver är att det har väldigt lång hållbarhet, upp till flera år. Så bra att ha med sig tycker jag.

Tyckte det var lite kallt i kväll när jag gick ut med Zacko vid tiotiden. Faktiskt så frös jag lite och det var det längesedan jag gjorde. Hade kanske för lite kläder på mig.

Så kunde det kanske också vara!! Lite roligt med ord som kan vara olika betydelse!!

4 reaktioner till “Välkommen maj månad”

  1. Något annat som är bra med pulversås är att det inte tar så stor plats och då kan man ju ha med många olika.
    Vi har äntligen blivit av med regnet men det är lite kyligt på kvällen tycker vi.

    Ha det så gott !!!!!

    1. Dessutom så är dom flesta riktigt goda och lättlagade.
      Värmen är på gång tror jag.

Kommentarer inaktiverade.