Väntan

Här var vi för 6 år sedan. Bilden är ifrån vackra sjön Åsunden vid underbara Ulricehamn. En så vacker och trevlig stad. Hit återkommer vi gärna.

2021-04-29

Småblåsigt och med växlande molnighet, 15 – 17 plus på morgonen. När solen tittade fram genom molnen så blev det betydligt varmare.

I dag så behövde jag inte gå och handla och det kändes så skönt att slippa detta. Men i morgon så är det lite som förvaras i kylboxen som tar slut så då får jag trava i väg igen. Den tiden den sorgen.

För övrig så var det rätt lugnt här i dag. Några husbilar körde i väg och det kom hit några andra. En av dom hade väldigt livliga barn med sig som for runt helt okontrollerat på ställplatsen. Mycket högljudda och dom klättrade runt på allt som gick att klättra på. Jag var ett tag lite orolig för att dom skulle ramla ner och skada sig på något sätt. Men dom var tydligen vana vid att klättra runt på allt som gick så ingen olycka hände som tur var.

I kväll åt vi spagetti med kycklingrester och efter lite extra kryddning så smakade det jättebra.

Också väntar vi på besked om vårt kylskåp. Känns lite jobbigt nu. Hoppas att vi får något besked i morgon när jag har mejlat dom igen.

Detta är något som jag vill tipsa er alla om.

2 reaktioner till “Väntan”

  1. Ibland tär det en del på detta att träna med att se det goda. När andra inte tränar så bra blir det lite kaosartat.
    Jag har en önskan att läsa Bodil Malmstens böcker från Finistere och nu ska jag försöka få tag i dem. Kanske går det bra, kanske inte. Jag vill ju ha pappersböcker så jag kan spara dem.

    Ha det så bra på Valborgsmässoafton !!

    1. Så kan det bli.
      Har aldrig läst något av henne. Pappersböcker är aldrig fel och dessutom är dom fina att ha i bokhyllan.

Kommentarer inaktiverade.