Sommarvärme igen

2021-04-22

I dag så lyste solen ner över oss igen. Det var vindstilla på morgonen och 16 – 20 plus. Riktigt härlig sommarväder igen. Blev en del promenerande i dag för det var så skönt att vara ute. Men det går inte så fort men vad gör det? Zacko och jag tar det i den takt som vi känner oss bekväma med. Men när Zacko märker att vi är på väg hemåt så går det fortare. Då så springer han på ”pigga” ben en bit framför mig. Mina ben är då allt annat än pigga och jag kämpar för att hinna med. Men det går!!

Mjölken var slut i dag så det blev en sväng ner till Aldi för att handla lite. När jag ändå var där så blev det lite mer också. Men inte så mycket, jag ska ju orka bära hem det också. Mina axlar gillar inte detta bärande i ryggsäcken så jag försöker håller det lite begränsat.

Satt och tittade på mina bilder ett tag i dag. Jag valde att titta på hundar och det var väldigt roligt. Mest var det ju så klart bilder på Zacko.

Men denna bild tyckte jag var så himla kul. Den är tagen för en hel del år sedan men att se denna hund sitta i stolen så här tycker jag är helt underbart. Hundens husse var väldigt lik sin hund kan jag säga. I synnerhet i bakifrån när dom vaggade iväg tillsammans. Ett helt underbart par!!

På eftermiddagen började det blåsa lite mer men det var fortfarande varmt. Molnen täckte solen ett tag och då blev det lite svalare.

I kväll åt vi rester. Hitta på mat som jag kallar det. Men det smakade bra och så var allt uppätit. Det gillar jag. Inget matsvinn här inte.

Visst är det så, eller hur?

2 reaktioner till “Sommarvärme igen”

 1. Jag brukar ofta titta på hundvideor på facebook och man blir så glad av dem.
  Tänkte fråga vad ni kör med för mobilabonnemang när ni är ute i Europa? Alltid bra att veta då vi antagligen är tvungna att köra upp till Sverige nästa höst för att förnya våra pass.

  Rester kan vara väldigt gott.
  Ha det så bra !!!

  1. Finns mycket kul på FB att titta på.
   Vi har Telias mobilabonnemang och det har fungerat väldigt bra i dom år som vi nu har haft det.

Kommentarer inaktiverade.