Varmt i dag

Här var vi för 6 år sedan vid östersjökusten. Bilden är i från stranden vid Puttgarden. Vi var på på väg hem då.

2021-04-17

Nu är vädret stabilt med molnfritt, sol, svag vind och varmt. I dag var det på morgonen 15 plus och på eftermiddagen i solen över 30 plus. För varmt att sitta ute i solen, nu är det skugga som gäller.

Under kvällen i går så kom det hit rätt så många husbilar och under dagen idag så kom det ännu fler hit. Jag tror att det är över 20 husbilar här nu. Dom flesta är portugiser men faktiskt kom det hit en svensk husbil hit i dag. Dom parkerade en bra bit ifrån oss och vi har inte haft någon kontakt med dom i dag.

Det har inte vairt så många husbilar här på hela vintern som vi har varit här så det känns väldigt roligt med lite liv och rörelse här i dag.

Att grilla är väldigt populärt här. Finns ju i köket tre grillar som man kan använda. Inte några små grillar utan dom är väl tilltagna. Gallerna är väl ingrodda och jag skuller inte vilja lägga något kött där. Men det är inget som hindrar dom anrdra husbilisterna. Här grillas det både kött och fisk. Ibland så luktar det inte alls gott men värst är det när det läggs fisk på grillen. Då stinker det. Men förhoppningsvis så smakar det bättre än det luktar.

I dag så gick jag en sväng till Aldi för som det är nuförtiden så saknas det alltid någon kylvara. Det var rätt så mycket folk där och när jag gick in så var det endast 15 platser kvar. Absolut ingen trängsel och alla var noga med avstånd.

I kväll så värmde jag köttbullar i sås samt kokte potatis. Smakad bra och var väldigt lättlagat.

Men visst är det så?

2 reaktioner till “Varmt i dag”

 1. Kom att tänka på en sak. Som EU-medborgare så har man rätt till vaccin om man vistats mer än tre veckor i landet. Har ni funderat på att försöka få bli vaccinerade? Hade kanske känts lite tryggare inför möte med andra människor och resa till Sverige.
  Här i Frankrike är de nere på 60+ nu.

  Vi är inte mycket för att grilla och har inte gjort det sedan H var här på besök för snart två år sedan.

  Ha det så gott !!!!

  1. Jag har inte alls tänkt att vaccinera mig. Gillar inte att få främmande okända medel insprutade i min kropp.
   Undviker hellre möte med andra människor på nära håll. Stora avstånd är vad som gäller för mig.

Kommentarer inaktiverade.