Varför får vi inget svar?

Förra året var vi på Seglora Familjecamping och det var kallt tyckte vi.

2021-04-01

Så var det en ny månad igen och denna heter april och är den fjärde månaden i år. Lite onödg information kanske!

Herregud vad tiden ränner iväg och det känns som att man inte alls hinner med. Dagen började med lite molnigt väder efter lite regn under natten. Det var varierande molnighet med en liten skur på förmiddagen och sedan så blev det mest sol mellan molnen. Svag till måttlig vind och 15 – 20 plus under dagen.

Den här hunden hade inte minsta tanke på att flytta sig när Zacko och jag skulle gå förbi. Vi fick gå ut på gatan. Det var nog varmt och skönt i solen.

När Zacko och jag var ute på morgonpromenad så hade Hasse tagit tillfället i akt och pratat med personalen som jobbade i dag. Han hade då undrat över brevet som vi inte hade fått ifrån hospitalet. Killen som jobbade ringde till hospitalet och pratade med dom. Fick en mejladress och dit skulle vi skicka några uppgifter som dom ville ha och av någon anledning saknade. Lämnade rätt adress till där vi är samt telefonnummer och mejladress. Bad om att dom skulle skicka på mejl vad det saknade brevet hade för information till oss. Kom inget svar vilket inte förvånade mig!!!!

På eftermiddagen ringde jag till SOS i Köpenhamn. Berättade vad som hade hänt i går. Dom hade väntat på papper ifrån den undersökning som aldrig blev av. Nu så skulle dom kolla upp detta och höra av sig när dom hade fått lite mer klarhet i vad som var på gång. Hörde inte av dom under eftermiddagen eller kvällen. Att jag inte fick något svar var något som faktiskt förvånande mig!! Men det kommer nog i morgon.

Läste klart ”Intrång” av Stav Sherez idag. Väldigt bra och annorlunda kriminalare. Här var det hög teknologi med mycket kusliga inslag. Hoppas att det aldrig blir verklighet eller finns finns den redan?

Baksidestext:

Skulle du ha upptäckt något själv?
När en desperat ung kvinna kommer till polisstationen och hävdar att hennes bästa vän blivit bortförd och att mannen hotade att komma tillbaka efter henne själv är det bara kriminalinspektör Geneva Miller som tar fallet på allvar.
Men mycket snabbt slungas hon och kriminalkommissarie Carrigan in i en skräckinjagande ny värld av besatthet och högteknologisk stalkning.
Spåren leder dem från ett vandrarhem i Bayswater där ryggsäcks-turister och utländska studenter delar sovsalar och brustna drömmar till den nya teknikens möjligheter för gärningsmän att hacka, hota och kontrollera sina offer via internet.
Intrång är en roman där Stav Sherez med karaktäristisk berättartalang, suggestionskraft och psykologisk insikt utforskar dagens och morgondagens hotbilder. Den kommer inte att lämna någon läsare oberörd.

Fullständigt trollbindande och genuint skräckinjagande. Rekommenderas varmt.”
The Guardian

Sherez romaner är anslående dagsaktuella och genomsyras av en hängiven tro på rättvisa.”
Sunday Times

Höga betyg för språket och personteckningen. Carrigan och Miller är på väg att bli en mycket tilltalande duo.”
The Times

Stav SHerez tillhör det främsta ledet av brittiska kriminalförfattare.”
Eva Dolan

En mästerlig berättare och en lysande stilist. Och Geneva Miller håller snabbt på att bli min kvinnliga favoritkriminalare näst efter Jane Tennison.”
Erin Kelly

Sherez har mot alla odds lyckats skapa en helt originell detektiv i Carrigan.”
Daily Telegraph

I kväll åt vi lättlagad omelett med ABBAs räkstuvning. La lite smältost i äggsmeten samt kryddade med lite torkad dill för att få lite mer mer smak. Blev jättegott och genererade inte en massa disk. Helt klart ett plus tyckte jag i kväll då jag kände mig så trött.

Efter att ha varit ute med Zacko strax efter 10 så tyckte jag att det var dags att leta mig upp till sängen för att sova så det gjorde jag. Natti.

För 6 år sedan var det varmt i Calpe och på stranden var det dags att sätta upp parasoller.

Man kan ju alltid försöka med det.

4 reaktioner till “Varför får vi inget svar?”

  1. A week was passed and just a few moments ago I was able to understand that there’s a web link at the rear of your motorhome. Keep on going.

    1. Visst är det lite mer komplicerat.
      Men så klart löser det sig, tror jag!!

Kommentarer inaktiverade.