Väldigt varmt i dag

Förra året var vi i Kinna och våren var på gång. Vi fick även punktering på ställplatsen och det fixades till på plats.

2021-03-30

Nu är vi lite mer överens jag och tiden. Började kännas helt ok i dag.

Mulen och vindstilla morgon, 15 plus. Blev varmare på dagen, 22 plus trots att det inte var någon sol. På eftermiddagen kändes det lite kvavt. Skönt att vara ute i dag också.

Trappan ner till Lidl. Ner går bra men absolut inte upp.

På förmiddagen gick jag till Lidl. Där var det rätt så mycket folk men ingen kö in och inga köer vid kassorna. Alla höll bra avstånd och tog hänsyn. Köpte sådana där goda äppelkakor som vi tycket så mycket om. Smakade jättegott på eftermiddagen. Tänkte på några vänner som bjöd oss på detta en gång för många år sedan i Calpe. Första gången som vi åt dessa bakverk och vi gillade dom med en gång.

På eftermiddagen var det dags igen att fylla färskvatten i tanken. I dag gick det snabb. Jag drog fram slangen och Hasse stod vid kranen och satte på den när jag ropade och stängde av den när jag hojtade att det var fullt. Mycket smidigt när man är två. Jag tömde sedan några hinkar gråvatten så det blev tomt. Fullt och tomt på rätt ställe det gillar jag!!

Köpte frysta vårrullar i dag och dom åt vi till middag i kväll med kokt ris. Smakade alldeles utmärk och så gott med lite kinesiskt soya på riset och i vårrullen.

Det var en varm kväll med hela 21 plusgrader vid sjutiden.

En av många rondeller som man kör igenom i Calpe.
Kan det verkligen vara så??

4 reaktioner till “Väldigt varmt i dag”

 1. Alltid lättare när man är två som hjälps åt. Här har värmen kommit med besked .
  Hoppas Hasse blir frisk nog om ni mot förmodan vill köra mot norr igen.
  Ha det så gott !!!

  1. Så är det!
   Underbart att ni har det varmt nu och kan njuta i skuggan.
   Klart vi vill köra norrut igen, sommaren här är alldeles varmt.

 2. Så bra att Hasse kunde hjälpa dig med vattenpåfyllningen, bra Teamwork. Skönt att det går framåt för er.
  Många mil genom Luxemburg o Tyskland den 29/3 för vår del men så skönt med ställplatsen på CittiPark i Lubeck o sen funkade det bra med Finlinesfärjan fr Travemünde till Malmö igår, var hemma på kvällen. Idag har vi försökt landa o Kent har lagat vår Kylskåpsdörr hemma som gångjärnen la av på innan vi körde hemifrån i oktober. Åkte o fick svetsat eftersom det inte fanns reservdelar längre. Skönt att få in allt i kylen + det våra fina grannar handlat hem till oss. Så konstigt det känns att vara hemma i huset på 105 kvm. Senare när jag startade tvättmaskinen så forsade vattnet ut, bara att ta nya tag för Kent o felsöka. Puh vilken röra det blev i tvättstugan. Men efter mycket om o men så fixade han det o vi körde en snabbtesttvätt. Så det blir mycket att iordningställa i morgon oxå. Men våren är på väg i Skåne i alla fall o det ser vi framemot.

  1. Visst är det bra när man ka hjälpas åt.
   Skönt att det gick bra med er hemresa.
   Men vilken röra det blev när ni kom hem till ert stora hus. Så mycket som hände!! Ni fick ju fullt upp med jobb!
   Så härligt att våren är på väg. Njut av den!

Kommentarer inaktiverade.