Och tiden går

Morgonpromenad i Murcia för ett år sedan. Fina träd och många blommor.

2021-03-13

Växlande molnighet, 15 – 17 plus och rätt så blåsigt. Gick som vanligt en uppfriskande morgonpromenad med Zacko. Han var pigg i dag men jag var lite trött. Hade sovit dåligt i natt. Men jag blev piggare under promenaden.

Förmiddagen tuffade på som vanligt. Fixade till en kanna med nyponsoppa och det var det sista pulvret tyvärr. Bryggde kaffe och hällde på termosen. Men kaffe har vi mer av.

Vid tolv så ringde Hasse och vi pratade en stund. Verkar som om det blir operation i morgon. Han får inte lämna sängen och är rätt så trött på att bara ligga där. Det kan jag förstå.

Blev väldigt varmt på dagen uppemot 25 plus. Satte mig på en av bänkarna på eftermiddagen i solen och där blev det väldigt varmt. Zacko tyckte det var för varmt och började gräva i stenarna under bordet för att få det lite svalare. Stenarna yrde omkring och det gillade jag inte. Jag tog Zacko och gick in och satte mig i den svalkande vinden i korsdrag inne i husbilen. Det var skönt.

På eftermiddagen läste jag en del och kollade på nätet. Fixade även till en del som jag har skjutit upp hur länge som helst. Kändes bra att få gjort det.

Sedan så borstade jag Zacko och han har börjat att bli mycket ömhårig. Det har han i och för sig varit alltid men nu är det extremt. När jag borstar på vissa ställe så verkar han att vilja krypa ur pälsen. Mycket päls lossnar och det är nog det som han är besvärad av.

Lyssnade och tittade på Mello i kväll. Tyckte det var ett bra program och Måns Zelmerlöw är otroligt bra. Tyckte att det var rätt låt som vann, den är bra. Men jag hade önskat att Clara Klingenström – Behöver inte dig idag hade vunnit. Jag gillar denna låt och hennes totalt avskalade framträdande. Minimalism på scenen. Men hon kommer säkert att få framgång på andra ställen med denna fina låt.

Här promenerade jag och Zacko för 6 år sedan. Denna gångväg finns i Alcazares.

Det hoppas jag verkligen att jag är. Styrka behöver jag nu. Finns att plocka fram när det behövs!

6 reaktioner till “Och tiden går”

 1. Ja, det är tufft för dig just nu, men du är nog stark trots allt. Hoppas det blir operation för Hasse i morgon så läkningen kan komma igång. Det är tur att man inte vet så mycket om framtiden för då hade man väl satt sig i en skrubb och darrat.
  Tyckte att det var flera bra låtar men att rätt låt vann.
  Kram

  1. Styrkan kommer när man behöver den, det är min erfarenhet.
   Desto mindre man vet om framtiden desto bättre är det.
   Visst vann rätt låt.

 2. Styrkekramar till dig o Hasse. Verkar tufft med höftoperation. Förstår vad du går igenom, Kent drabbades av blodpropp när vi var på väg till Grekland hösten 2019 o han blev inlagd på sjukhus i Potsdam. Det var tufft o jag mådde riktigt dåligt av oro o ångest men SOS var fantastisk hjälpsamma. Han hade tur i oturen, även om den vandrade upp till lungorna så kunde han lämna sjukhuset efter en vecka men då fick vi vända hem igen. Blev bra träning för mig att köra även denna husbilen. Kämpa på det kommer att fixa sig! Kram

  1. Tack för styrkekramar. Kan inte få för många av dom.
   Då förstår du vad jag upplever i dagens läge.
   Så bra att Kent kunde lämna sjukhuset och att ni kunde köra hemåt igen.
   Så bra att du kunde köra er husbil då det behövdes.
   Jag kämpar på och så klart kommer det att bli bra till slut. Även om vägen dit just nu känns jobbig.

Kommentarer inaktiverade.