Silver till Sverige i handboll. Grattis

2021-01-31

Dagens bild är ifrån Vila Real de Santo António vilket är ett mycket trevlig ställe alldeles innan man kör över till Spanien. Där har vi varit många gånger.

I morse var det lite mulet, 15 plus och bara en svag vind. Lite risk för regn men det kom endast en mycket liten kort skur under eftermiddagen.

I dag så var det mycket sport och eftersom radion jämt står på så lyssnade vi på det. Vi lyssnar förresten alltid på P 4. Men det är faktiskt riktigt roligt att lyssna på all denna sport. I dag så var det vintersport, trav, stavhopp och handboll samt mycket annat. Dessa radiopratande sportjournalister är helt otroligt duktiga på att förmedla vad som just händer framför ögonen på dom. Är en fröjd att lyssna på. Ser bilderna framför mig.

På eftermiddagen så såg vi fram emot VM finalen i handboll mellan Sverige och Danmark. Det blev en spännande match som ibland Sverige ledde och ibland Danmark. Tyvärr avtog spänningen när matchen nästa var slut för då hade Danmark en ledning som Sverige inte lyckades ta in.

Så det blev varmt grattis till Danmark till guldet och faktiskt ett ännu större grattis till Sverige för den mycket välförtjänta silvermedaljen. Det var ju nästa ingen som trodde på detta lag från början och så gör dom denna enormt stora prestation. Att ta silver i ett VM är ju stort tycker jag!

I kväll åt vi kokt lax med potatis och en god hollandaisesås (Blå band pulver).

Konstaterar att nu är det sista dagen i januari och första månaden 2021 går mot sitt slut. Ser fram emot februari och hoppas att denna månad kommer att vara en månad med mycket positivitet och glädje.

4 reaktioner till “Silver till Sverige i handboll. Grattis”

  1. Varken lyssnar eller tittar på sport eftersom vi inte är några sportfanataster, men saknar F1 som vi gillar. Men det går ju på ComHem villket vi inte har här. Fast förra säsongen visades i efterhand på Netflix så vi hoppas att det kommer i år också.
    Här köper vi färdig hollandaisesås som det bara är att värma i micron. Åt det igår med mouroue fisk som är så gott.

    Ha det så gott !!!

    1. Jaha ni gilla F1 som jag kallar för ilskna getingar. Hasse gillar att titta på det men nu har vi inte tillgång till det.
      Så gott med färdig sås men vi har ju ingen micro i husbilen. Den valde vi bort för väldigt många år sedan. Gillar inte mikrad mat så är det bara. Bättre att värma på det som kallas på ”gammeldags vis”. I en kastrull på spisen.

Kommentarer inaktiverade.