Lagom dag med moln och lite regn

2021-01-24

Quarteira, här parkerade vi en natt när det var marknad i Fonte Santa i stället för att parkera på parkeringen bredvid ställplatsen. Då gick det bra men hur det är nu vet jag inte.

Hyfsat väder i dag. Rätt så molnigt men inget regn eller sol och 15 – 18 plusgrader. Och framförallt var det så skönt att det inte blåste. Men på eftermiddagen så kom det det några kortare skurar.

I dag var det mycket skidåkning att lyssna på. Både med och utan skytte. Och ett av mina favoritprogram sändes på kvällen i stället för på förmiddagen. Det var svensktoppen men det gick ju bra att lyssna på det då också.

Sedan på kvällen så blev det handboll. Trodde det skulle bli en spännande match mellan Sverige och Ryssland men det blev det inte. Sverige vann hur lätt som helst och det var ju förstås roligt. Nu väntar kvartsfinalmatch. Helt otroligt bra av det svenska laget att gå så här långt. Var nog inte så många experter som trodde det och desto roligare är det.

Här finns ju inte så mycket att titta på. Men måsar finns det som struttar runt på betongplattan. Dom är ju rätt så roliga att titta på. Illa går dom (ungefär som jag gör nuförtiden) men är desto mer otroligt duktiga på att flyga och dom flyger runt och sätter sig på muren och hustaken häromkring (och flyga kan jag tyvärr inte) . Det gör även en del duvor, finns även gott om dom häromkring. Men dom kan ju inte simma som måsarna kan. (Simma som en mås kan jag inte heller). Finns ju en del annat som jag kan som inte fåglarna kan!! Men något som jag inte kan är att skita på vårt husbiltak och takluckor!!

I morgon så hoppas vi på att få framhjulet på Hasses cykel fixat. Vi håller tummarna och hoppas att även att några av mina läsare gör det!!

Visst skulle man har blivit advokat eller hur?

2 reaktioner till “Lagom dag med moln och lite regn”

  1. Det sista säger mig att man får inte vara dum eller hur 🙂 Tack för det skrattet. Behövs i dessa tider.
    Klart vi håller tummarna att Hasse får lagat däcket på teslan nu då.

    Ha det så gott !!!

    1. Visst behöver vi lite uppmuntran.
      Verkar gå trögt med att få däcket lagat. Får ha tålamod i dessa tider när kanske mycket är stängt.

Kommentarer inaktiverade.