Egentligen inget att skriva om

2021-01-12

Lika härligt underbart väder i dag igen. Fast det var bara 7 plus på morgonen och då kändes det kallt. Men solen värmde snabbt upp luften och det blev så skönt. Zacko och jag satt en stund på bänken i solen när vi kom hem efter vår morgonrunda och jag tror det närmade sig 20 plus.

Så skönt att kunna vara ute lite mer under dagen samt att kunna ha dörr och fönster öppna och njuta av värmen.

I dag var det dags för att klippa gräsmattorna runtomkring i stan. ”Vår” gräsmatta på andra sidan gatan var väldigt lång och frodig och blev nu betydligt kortare. Otroligt tjockt och grönt gräs är det här. Det är det även på alla andra gräsmattor runtomkring här. Dom blir väldigt väl gödslade av alla lösspringade hundar som lägger det ena och det andra lite överallt.

I kväll så hade jag lite problem med vad vi skulle äta till middag. Något måste vi ju äta tyckte jag. Det blev en typ av spansk potatisomlett med lök och en del kryddor. Jag fick till smaken väldigt bra och det smakade jättegott. Tänk vad lite olika kryddor kan göra för att höja smaken på olika maträtter.

2 reaktioner till “Egentligen inget att skriva om”

 1. Även vi har haft det varmare idag. Härligt med +20 tycker jag.
  Med lite fantasi kan även de enklaste rätter bli riktigt kulinariska.
  Vi har kört en inköpsrunda idag och den var givande.

  Ha det så gott !!!

  1. Fantasi vid matlagning är inte fel.
   Så trevligt att ni fick en givande inköpsrunda i dag.

Kommentarer inaktiverade.