Kortare promenader

En bild ifrån Silves när man fick parkera med husbil ungefär överallt. Den röda slingan var/är ett populärt promenadställe.

2021-01-06

Det var bara 7 plus i morse vid åttatiden när jag och Zacko gick ut. I dag blev det långa brallor på och kofta under jackan. Vi gillar inte när det är så kallt. Inte så mycket sol idag utan mest lätt molnighet så det blev bara omkring 10 – 12 plus.

Aldi öppnade i dag en ny butik här i Peniche och det var kö utanför varje gång som jag gick förbi där. Den ligger bara 5 – 10 minuters promenad ifrån ställplatsen så det blir nog ett besök där framöver. Det är den 84 butiken i Portugal och den första för i år läste jag på FB.

Zacko verkar lite piggare i dag och rörde sig lite bättre och ledigare. Kändes bra. Gick ut lite oftare under dagen och kortare promenader.

Lite ”mat” trött nu så i kväll fick det bli pannkakor. Det gillar vi och är okomplicerat att laga. Hade tänkt en pizza men just den pizzerian som vi beställer ifrån har stängt på onsdagar. Får bli en annan dag i stället.

I dag har det ungefär känts så här.

2 reaktioner till “Kortare promenader”

 1. Köpte en burk med artrostabletter till Kuma igår och kör en ny kur nu. Märkte en avsevärd förbättring när vi körde den förra kuren och han blev mycket rörligare.
  Borde kanske köra en kur på mig själv snart om inte denna kyla försvinner snart +9 idag är för snålt tycker jag.
  Spännande med ny affär att botanisera i för Hasse då eller hur?

  Ha det så gott!!!

  1. Ja, kanske skulle man ta en sån kur själv i väntan på värmen.
   Är en stor affär så det tar nog lite tid.

Kommentarer inaktiverade.