Billiga apelsiner

Blir en strandbild i dag också.

2021-01-07

Soligt och klarblå molnfri himmel men bara 10 plus på morgonen. Lite kallt så det blev varmare kläder. Tyvärr blev det lite blåsigare senare på dagen och det blev ingen värme direkt i solen.

Hasse cyklade ner till Aldi på förmiddagen. Det var kö för att komma in men det är det nästan överallt nuförtiden. Bara ett visst antal personer får samtidigt vara inne i affären. Händerna ska spritas innan man går in och mask ska vara på även i kön utanför och man ska vara noga med att hålla avstånd.

Det var en del extrapriser och bland annat kostade apelsinerna 0.79€/kg vilket är billigt. Vi sätter i oss en del kilo i veckan, pressar juice och det är så jättegott. Affären är stor så det tar nog ett tag innan Hasse hittar allt. Som bekant så handlar jag helst inte utan det är Hasse som sköter om våra inköp och det är han bra på.

Tyckte det var dags i dag att göra lite nytta. Det var helt klart dags för att tvätta en maskin i dag så det gjorde jag. Den blev väldigt full. Torktummlade sedan tvätten, jag hänger inte upp tvätt, det är så otroligt trist. Eftersom jag inte har något som ska strykas så var det bara att hänga/lägga allt på plats. Skönt när allt är rent igen.

Zacko var betydligt bättre och piggare i dag igen. Kan troligen ha varit en sträckning i ett bakben, troligen vänster. Nu är svansen glad och uppåt igen.

Det något kalla vädret verkar, enligt prognosen, att fortsätta ett tag. Men vi uppskattar att det är soligt och inget regn.

Jag har helt klart gjort en del tokigheter att skratta åt. Och jag fortsätter med att göra nya också trots att jag är något gammal.

4 reaktioner till “Billiga apelsiner”

 1. Roligt att Zacko är bättre. Alltid jobbigt när ens hund blir krasslig.
  JR kan hålla med om att det är jobbigt att gå in i nya affärer. Han gillar motorvägar när det gäller det. Jag skickar ju in honom precis som du med Hasse.

  Ha det så gott!!!

  1. Vi är så glada för att Zacko är pigg igen.
   Så skönt att slippa detta eviga handlandet. Och visst är det enklare med ”motorvägar” i affären.

 2. Hoppas Zacko blir helt återställd i det snaraste❣️
  Ha det gott och var rädda om er och varandra

  1. I dag så var Zacko pigg och glad igen och det var vi också.
   Önskar er detsamma.

Kommentarer inaktiverade.