”Vanlig” dag

2021-01-04

Så var det dags för den första ”vanliga” dagen efter helgerna. Vi märker ju ingen större skillnad så klart mer än att det var mer trafik på gatan utanför ställplatsen. Vädret i dag brydde sig inte heller om det utan fortsatte att vara ostadigt. Lite regn och lite sol om vartannat.

I dag så fanns det rätt så mycket på inköpslistan som jag hade fyllt på nu under några inköpsfria dagar. Så Hasse tog sin cykel och ”trampade” först i väg till Continente. När han kom tillbaka så var cykelkorgen och ryggsäcken fulla med det ena och det andra. Sedan så blev det även en tur till Lidl för lite andra inköp. Så nu är jag nästan nöjd med att ha fyllt på i kyl, frys och skafferi. Men ofta kommer jag på att det finns något mer som jag skulle vilja ha. Men det kan införskaffas i morgon eller någon annan dag.

Bland dagens inköp så fanns det fryst lax i portionsförpackning om 4 laxfileer förpackade en och en. Jag tog två fileer till kvällens middag. Stekte dom kryddade med salt, vitpeppar, dill och nymald fyra peppar. Gjorde en kall sås med youghurt, majonäs och samma kryddor som jag använde till laxen. Serverades med kokt potatis som man med fördel kunde mosa med en klick smör. Vilket vi också gjorde. Smakade jättegott.

Nu ser vi fram emot en trevlig tisdag. Det blir vad det blir!!

2 reaktioner till “”Vanlig” dag”

 1. Varit lite kyligt under natten här men splen värmer så skönt på dagen. Torrväder är bra väder för oss med hundar.
  Skönt att det har blivit vardag igen men i Sverige så är det ju afton och det trettondags till och med.
  Åt räksmörgås igår och idag blir det kycklinggryta.

  Ha det så gott !!!

  1. Något kalla nätter och soliga lite varma dagar är helt ok.
   Här är det ingen helgdag heller.
   Så gott.

Kommentarer inaktiverade.