Lugn söndag

En del av den härliga stranden i Peniche.

2021-01-03

Liknande väder i dag igen. Stabilt omväxlande kan man ju kalla det. För att vara vinter är det så klart helt ok, bara 10 – 13 plus. I dag så lyckades jag ”missa” att gå ut med Zacko när det regnade och det var ju bra.

Det var väldigt lugnt här i dag både på ställplatsen och utanför. Lite biltrafik och inte så många som var ute och promenerade. Var en del som gick med sina sopor till sopsorteringen och andra stora sopkärl som finns lite överallt här. Man tar med sig sina sopor hemifrån och lägger dom i dom allmänna kärlen.

Tror att portugiserna tycker det är jättekallt nu och därför är mer hemma. Dom jag såg ute var väl påpälsade med tjocka jackor, mössor och varma kängor/stövlar. Jag hade shorts på mig när jag gick ut i morse och dom två personer som jag mötte titta på mig och såg ut att frysa ännu mer då. Men jag frös inte.

Till middag ikväll så åt vi köttfärslimpa med potatis som kokte runtomkring limpan i buljong. Smakade jättegott med rårörd lingonsylt till.

Enligt väderprognosen så ska det tydligen bli ungefär likadant väder i morgon också. Det får vi väl vara nöjda med!

Finns en del att tänka på här tycker jag!

2 reaktioner till “Lugn söndag”

  1. Vi hade +11 här idag efter en morgon med frostnupet gräs. Hade inte en tanke på att gå omkring i shorts. Här är det nog bara engelsmän som gör det. Fransmännen har både mössa och täckjacka. Vi kör med fleeströjor.
    Vi ser snön men slipper den här.

    Ha det så gott!!!

    1. Men jag fryser inte på morgonen av någon anledning men det gör jag senare på dagen när det har blivit någon grad varmare.
      Här ser vi ingen snö och hoppas att slippa se det.

Kommentarer inaktiverade.