Växlande väder

2020-01-02

Regn och sol fram och tillbaka, bara 12 plus och ingen blåst. När jag och Zacko skulle gå iväg på vår morgonpromenad så var det sol tyckte jag. Men just då så kom det ett mörkt moln som valde att precis då tömma ut sitt vatten över oss. Jag satte mig ner på soffan med en djup suck och väntade ut den en stund. Det var som tur var bara en rätt så kort sådan. När den hade upphört så gick vi ut i solen och fick en skön och trevlig promenad.

Sedan så var det sol mest hela dagen och det blev några härliga promenader. Kom några enstaka moln ibland men dom störde inte.

På kvällen vid halvsex, precis när jag skulle gå ut med Zacko så kom det en kort men intensiv skur. Jag gjorde som i morse, satte mig ner och väntade ut den. Gick bra även nu. Den upphörde rätt så fort och så gick vi ut en sväng.

Även i dag så gjorde vi det minsta möjliga och nu är vi faktiskt väldigt bra på det. Har ju tränat länge.

I kväll så åt vi stekt kycklinglår med kokt ris och sweet chili thaisås och det smakade jättegott.

Vi ser fram emot ännu en mycket lat dag i morgon.

2 reaktioner till “Växlande väder”

    1. I alla fall för vissa delar av den samt några andra.
      Önskar er detsamma. Vi får ta en dag/vecka i taget!

Kommentarer inaktiverade.