Sista dagen

Så är det, eller hur?

2020-12-31

Sista dagen på detta året och sista bladet i min dagbok. Tycker inte att det var så länge sedan jag öppnade den och skrev första dagen. Och i morgon är det dags igen för att öppna en ny dagbok och skriva i den dag för dag. Jag gillar att skriva med penna på papper.

Detta år har varit väldigt annorlunda med pandemin. Verkar som den kommer forsätta en bit in på nästa år också. Vi fortsätter leva i vår bubbla och undviker folksamlingar och närkontakt med folk. Känns bäst så.

På förmiddagen var det rätt så soligt och skönt väder trots det bara var 13 plus. Sedan så kom molnen med blåsten och med dom en del regnskurar av varierande längd och styrka.

Hasse tog en promenad til Lidl för att köpa räkor som vi skulle ha till i kväll. Där fanns det bara kvar 2 kilos paket och det var en del för mycket för oss och dessutom var det väldigt små räkor. Så det blev inga räkor i kväll med det finns ju fler kvällar att äta räkor på. Mat fick vi ändå men inte något festligt precis.

Vi firar inte nyårsafton på något speciellt sätt. Var flera år sedan vi slutade med det. Det blir ju nytt år ändå. Men jag tycker det är skönt att vara på en plats där vi slipper en massa smällare och raketer. Jag gillar att titta på vackra fyrverkerier som skjuts upp under kontrollerade former. När jag läser om hur det går till på en del platser i Sverige så känns det bra att inte vara där.

Till slut så önskar jag er alla ett riktigt Gott Nytt År

4 reaktioner till “Sista dagen”

 1. Vi är lika glada att slippa raketer här i Frankrike där det är förbjudet och utegångsförbud efter 20.00.
  Idag har solen värmt oss och vi ätit upp resten av laxen från igår.
  Nu återstår att se vad allt firande kommer att innebära.
  Vi är glada att vara precis där vi är.

  Ha det så gott!!!

  1. Så skönt för våra djur att slippa detta elände. Men varför har det funnits i en otroligt massa år och ”alla” har gillat det?
   Gott ni har haft sol i dag, det har vi också haft lite av mellan skurarna.
   Vi är precis som ni glada över att vara precis där vi är.

Kommentarer inaktiverade.