Omväxlande väder

Till underbara Calpe kom vi i mars 2020 men det gick inte att stanna där. Ställplatserna var stängda och vi fick endast passera samt att handla. Men vi hoppas verkligen att vi kan få komma hit 2021 och njuta några veckor här. Det är en av dom bästa och vackraste i Spanien platser enligt oss.

2020-12-28

Blåsigt, växlande molnighet och en del sol, 14 plus så var morgonen idag. Kändes först lite kallt på morgonpromenaden men vi vandes oss efter en stund. Det kändes rätt så skönt i solen.

I dag så tog vi det väldigt lungt precis som vanligt. Här har vi ingen brådska ska ni veta.

Blev för min del dom vanliga promenaderna med Zacko. Skönt att komma ut och röra på sig lite. Hade jag inte haft Zacko så tror jag inte jag hade gått ut så mycket. Ibland när det är halv storm och det regnar småspik så känns det verkligen jobbigt att gå ut. Men Zacko är värd varenda promenad även om jag tycker det är otroligt obehagligt ibland att gå ut. Om jag ska vara ärligt så gillar inte Zacko att vara ute längre än absolut nödvändigt när det är dåligt väder.

I kväll åt vi makaroner och stekt falukorv. Det var den sista biten falukorv som jag tog fram ifrån frysen i dag. Så var den slut och det smakade jättegott.

I morgon så ska det tydligen bli växlande väder och även några skurar. Det blir vad det blir.

Det är väl ungefär så som vi tänker.

2 reaktioner till “Omväxlande väder”

 1. Med hundar är det ju så att man måste ut vilket väder det än är. Man håller sig friskare tror jag.
  Tänker köra lax till nyår tänkte vi.
  Idag har jag haft klipperian öppet och JR är nöjd.

  Ha det så gott!!!!

  1. Häller med om att med hund så mår man bättre.
   Lax är väl aldrig fel.
   Så bra att JR blev nöjd.

Kommentarer inaktiverade.