Mycket läst i dag

En strand någonstans där vi har varit någon gång

2020-12-27

Morgonsol och sedan molnig resten av dagen. 10 – 15 plusgrader och det kändes kallare trots att det inte blåste något.

Dom husbilar som hit i går körde iväg under förmiddagen. Så var det bara vi kvar samt en ”lastbil” där det bor ett par grabbar. Dom har en personbil som dom kör iväg med flera gånger om dagen. Var har vi ingen aning om.

Hasse tog en promenad till Lidl för att handla lite. Tänk att det nästan alltid är något som fattas? Så bra att det endast är ca 150 m till Lidl som har i stort sett allt som man behöver till bra pris.

För övrigt så var söndagen superlugn och när jag gick ut med Zacko så mötte jag endast ett fåtal personer. Några med mask på, andra med mask vid hakan och ytterligare en del utan mask men dom hade den nog i fickan eller någon annanstans. För att den fanns med är jag övertygad om.

På kvällen så kom det hit tre husbilar och parkerade. Ingen trängsel här.

Eftermiddagen tillbringade jag med att läsa klart ”Dolt hot” av Viktor Ellerstrand. Så spännande att jag bara måste läsa klart. Väldigt bra ifrån början till slut. Denna bok kan jag rekommendera om man vill läsa en bok i rafflande tempo som verkligen är äventyrlig.

En liten del av baksidestexten:

Dolt hot är en underhållande äventyrsthriller i högt tempo som för tankarna till Tintin och Mission Impossible. Boken ger också en bild av en värld i kris. Det politiska läget är så instabilt att minsta gnista kan starta en global konflikt.
Klimathotet hänger som ett åskmoln över historien och internationella brottssyndikat slaktar oskyldiga djur i Afrika för pengar. Det är ett skrämmande scenario som tyvärr inte verkar alltför långt borta.”


I kväll så serverade jag vårrullar och kokt ris och det smakade jättegott.

Enligt morgondagens prognos ska det bli en mulen dag i morgon.

Det är det jag har gjort. Att vara vuxen känns bara så trist.

2 reaktioner till “Mycket läst i dag”

 1. Ja vad är vuxen egentligen? Man blir klokare skulle jag vilja säga. Men Morgan Johansson verkar verkligen vara i barnstadiet enligt det han gjorde nu .
  Man blir bara mer och mer besviken på människorna och det är tur vi har hundar som är kloka.

  Ha det så gott !!!

  1. Vi har dom politiker som är folkvalda. Det är så djävla bedrövligt.
   Jag tycker att en person i hans ställning ska föregå med gott exempel och det gör han definitivt inte.
   Helt klart är våra hundar klokare.

Kommentarer inaktiverade.