Lite sol

2020-12-12

Något bättre väder i dag. I och för sig mest mulet men inget regn bara mycket hög luftfuktighet. Det var 16 plus på morgonen och ingen vind.

Här har dom gjort ett nytt övergångställe som går över gatan till den nya affären eller från den. Beroende på vilket håll man kommer ifrån! Ska visst bli en Aldi och jag undrar när den ska öppna?

På eftermiddagen så bröt solen genom molnen några timmar och det var riktigt varmt och skönt. Då passade Zacko och jag på att ta en lite längre promenad än vad vi brukar vid den tiden. Vi kunde också sitta med dörr och fönster öppna och det kändes härligt. Vid fyratiden så hade molnen återigen täckt solen och det blev snabbt lite svalare. Luftfuktigheten ökade och då är det skönt med värme i husbilen.

Utan några större händelser här så har denna lördag snart lagts till handlingarna. Men det händer mycket i världen runtomkring, det är så man blir alldeles matt av att följa nyhetsflödet under dagen. Faktiskt väldigt skönt att sitta här i Peniche i vår egen lilla bubbla.

Så här ska man hantera Corona viruset.

2 reaktioner till “Lite sol”

  1. Skönt när det blir lite varmare ute. Ja, man får verkligen hålla sig i en lite bubbla i dessa dagar. Tråkigt när inte alla förstår att detta virus är livsfarligt.
    Hoppas ni får fler fina dagar där nere.

    Ha det så gott!!!

    1. Det gäller att vara rädd om sig.
      Blir nog lite växlande väder men i alla fall inga minusgrader eller snö.

Kommentarer inaktiverade.