Internet

2020-12-11

Ostadig väder i dag också och det var ju väntat. Det regnade inte så mycket men det kunde komma en skur när som helst men det var mest mycket hög luftfuktighet. Zacko och jag klarade att komma ut när det var uppehållsväder på dagens turer.

I dessa tider så är det extra bra med internet så man kan följa med vad som händer runtomkring i världen. Kollar gärna på Borås Tidning, SVT nyheter och några olika dagstidningar. Tillbringar även en hel del tid på FB för att se vad vännerna hittar på. Oj vad det bakas mycket! Eftersom jag inte julpyntar något så tycker jag det är trevligt att titta på så fint många gör till julen i sina hem och även utanför.

Jag läser även en del bloggar med olika inriktningar. Det är väldigt roligt och att följa med i vardagslivet på olika platser här i världen.

Sist men absolut inte minst så är det så himla roligt och bra att vi kan lyssna på P4, svensk radio, hela tiden genom internet. Nu väljer vi radio sju för det är ju vår ”hemmakanal” så att säga.

Har nu läst ”Den heliga stenen” av Clive Cussler en deckare/spänningsroman.

Många personer är med och i början tyckte jag det var lite rörigt ibland men sedan så faller dom på plats. Finns ett persongalleri på dom första sidorna men jag tycker det är jobbigt att hålla på att kolla där. Boken var mycket spännande och den har ett bra tempo och blir aldrig tråkig.

Ett litet utdrag från baksidestexten.

Juan Cabrillo, hans legosoldater och deras högteknologiska fartyg, som tillsammans går under namnet Bolaget, har hamnat mitt emellan två militanta grupper som har planer på en storskalig människoslakt. Nu måste de kämpa för att skydda Den heliga stenen – och förhindra att ett tredje världskrig bryter ut…

Dagen har varit lugn och händelselös här. Känns som om man lever mesta delen av livet ute på nätet men så är det nog för många i dessa Corona tider.