Regn

2020-12-10

Nu går vi mot en period med sämre väder enligt prognoserna. I dag har det varit mest regn hela dagen. På morgonen var det dock uppehållsväder när Zacko och jag tog vår morgonrunda. Men det var 98% luftfuktighet så det kändes väldigt fuktigt. Skönt att det inte blåser och inte är speciellt kallt 16 – 17 plus.

Vid halvtvå när vi gick ut igen så regnade det och vi blev rejält våta. När det är grått som i dag så mörknar det redan strax efter fem och när jag ut med Zacko vid halvsex så vart det riktigt mörkt. Hade tur att det inte regnade då. Hoppas att vi har tur i kväll på sista kisseturen.

Sov något bättre i natt men tröttheten hängde kvar även i dag. Satt och slumrade lite under dagen vilket jag tycker är så skönt. Eftersom det är så grått väder nu så blir man ju lite tröttare också.

Bra att ha färdigmat i frysen att ta fram när man inte är så pigg. I kväll blev det korvgryta med nykokt spagetti.

Hoppas att det är fel på väderprognoserna!!

2 reaktioner till “Regn”

Kommentarer inaktiverade.