Busig Zacko

2020-12-08

Blåsigt även i dag med varierande molnighet, en del sol och 15 – 19 grader. Det verkar att bli sådant här väder några dagar framåt. Vi tycker det är helt ok. Kvittar egentligen vad vi tycker för vädret blir vad det blir ändå.

Det är helgdag här i dag och det märker vi knappast något av. Den vanliga städerskan är ledig (det är hon även i helgerna) och en annan yngre tjej gör jobbet i stället. Under tiden som hon städar, tömmer soptunnorna och annat så pratar hon hela tiden i telefon. Hon lyckas ha den fastklämd mellan axel/öra så hon har bägge händerna lediga. Helt otroligt!

Dom har även stängt lite längre tid mitt på dagen i receptionen vilken dom även har på helgerna.

Efter 1 dygn med ättika i kylskåpet så verkar den dåliga lukten försvunnit. Så bra.

Zacko var busig i dag. Hasse hade en godis bit i handen som han gärna ville ha. När det tog för lång tid så gick han upp på bordet och sträckte sig mot Hasse för att få den. Det är första gången han har gjort så och vi blev väldigt förvånande så vi bara skrattade åt honom. Han fick sin godis och sen lyfte jag ner honom till soffan igen.

Blev sugen på någon typ av omelett till middag i kväll. Gjorde en variant med salami och brieost och det smakade jättegott. Och så lättlagat.

Så har även denna dag gått utan att vi har gjort något särskilt vilken man inte behöver göra.

2 reaktioner till “Busig Zacko”

    1. Ja visst räcker det men visst gör man alltid något utan att man tänker på det.

Kommentarer inaktiverade.