Regn och blåst

2020-12-04

Natten var mycket regnig och blåsig och det var även hela dagen. Bara så tråkigt men det är ju vinter här nu. Man kan ju ha tur och komma ut mellan skurarna men blåsten kommer man inte undan. Det blåser ihärdigt 14 m/s och i byarna är det upp emot 23 m/s. I byarna så gungar det till rejält i husbilen. Jag avskyr blåst. Blev bara kortare promenader med Zacko i dag för ingen av oss gillar att vara ute längre än nödvändigt. Vi fryser.

Läste en bok av Denise Rudberg ”Tio grisar nere”. Gillar hennes böcker. Dom innehåller spänning, polisarbete, romantik, relationer, mat och dryck samt en del annat. Allt blandat och skakat till en trevlig och avkopplande roman.

Lite baksiedestext:

Den tionde boken i Denise Rudbergs Elegant crimeserie handlar om hemligheter, livsavgörande val och förödande missförstånd, förseglade bakom exklusiva lås på storstädernas finaste gator. Men det är också en förlösande uppgörelse med det förflutna och början på något helt nytt.

Såna här dagar är det skönt att stå med el för solen syns knappast till. Även bra med betong utanför dörren för då drar man inte in så mycket smuts. Tänk bara våt sand eller gräs som har övergått till lera. Har erfarenhet av bäggedera och några andra underlag och det kan verkligen vara jobbigt.

I kväll blev det rökt lax med kokt potatis och en jättegod kall dillsås som jag hade gjort i ordning tidigare under dagen.

Hoppas verkligen på något bättre väder i morgon.

Så här var det en gång för länge sedan. Undrar om det egentligen inte var bättre då på ett sätt. För visst levde vi då i ett något lugnare tempo?

2 reaktioner till “Regn och blåst”

Kommentarer inaktiverade.