Blandväder

2020-12-03

Dagen började med soligt väder dock inte så varmt 13 – 16 grader och nästan helt utan vind.

Nere vid kyrkan så besprutades det i dag också så jag valde en annan promenadväg. Gick bra även i dag och Zacko var nöjd och glad.

På förmiddagen cyklade Hasse till Lidl och handlade lite. På eftermiddagen blev det en tur till Continente för lite med inköp. Som sagt innan så är det lite olika produkter som vi vill ha från dom två affärerna.

Passade på att handla i dag för dom närmsta dagarna ska det bli betydligt sämre väder med kallt, regn och blåst enligt väderprognosen. Skönt att då ha hyfsat fullt i kyl och frys.

När det på eftermiddagen drog in ett stort moln här, som skymde solen, så blev det snabbt betydligt kallare och det blev dags att stänga dörr och fönster som hade varit öppet sedan mitt på dagen.

På kvällen när jag gick en sväng med Zacko vid 6-tiden så hade det börjar blåsa lite mer.

Vi åt restmat ikväll med ris, kyckling, rökt skinka, burkmajs och stekt ägg i småbitar. Så himla gott och jag kryddar gärna lite extra med nymald peppar med 4 olika pepparsorter och även med lite Aromat.

Nu hoppas jag verkligen att väderprognosen för dom närmsta dagarna inte stämmer för den är verkligen usel.

2 reaktioner till “Blandväder”

  1. Bara att konstatera att vintern är här. Så länge jag slipper snö är jag nöjd. Jag som bott i Luleå tidigare 🙂 Säger sett snö,upplevt snövallar,frusit tillräckligt.
    Snart är våren här.

    Ha det så gott.

Kommentarer inaktiverade.