Lugnt i dag

2020-11-30

Zacko sov lungt och bra i natt men det gjorde inte jag. Låg och lyssnade efter ljud ifrån honom och om han skulle vara orolig och ville gå ut. Men så är man som matte/husse eller hur?

Morgonen var solig och sval, endast 13 plusgrader och ingen vind. Blev en långsam promenad i morse med Zacko för han var lite ”låg”. När han mår bra så ligger svansen högt upp över ryggen men nu var den liksom på halv stång. I dag så får han bara äta mild mat för magen.

I morgon så är det helgdag i Portugal och i dag var det många som hade tagit ledigt efter vad jag kunde förstå. Skolorna här i Peniche var i alla fall stängda.

https://www.swedenabroad.se/sv/om-utlandet-f%C3%B6r-svenska-medborgare/portugal/

Här kan man läsa mer om restiktionerna i Portugal. I Peniche har vi bara utegångsförbud på nätterna. Men det är ju inget vi är berörda av. Då sover vi.

Under dagen så piggnade Zacko till lite men han verkade fortfarande lite trött. Men det blev ingen mer diarré i alla fall. Han började äta lite så smått under eftermiddagen och kvällen men han dricker i alla fall mycket vatten. Och det är ju bra.

Hoppas nu att han är sig lik i morgon.

2 reaktioner till “Lugnt i dag”

  1. Men lille Zacko hoppas det ordnar upp sig i magen för honom.
    Alltid jobbigt när någon av hundarna får problem. Turbo har varit lite om sig idag så det blev ris till maten för säkerhets skull.
    Ha det så gott!!

    1. Zacko har blivit bra i dag. Blev bara mild mat i dag till honom.
      Men visst är det oroligt när våra älskade fyrbenta mår dålig?

Kommentarer inaktiverade.