Hög luftfuktighet

2020-11-15

Vädret håller sig lite molnigt, svag vind och 17 till 20 plus. Zacko vaknade redan vid halvåtta i morse och var törstig. Jag lyfte ner honom så han skulle kunna gå till sin vattenskål och dricka. Sen var jag klarvaken så det var lika bra att gå upp och ta ut Zacko på en något tidig morgonpromenad. Sedan var jag och tiden lite i otakt hela förmiddagen men det rättade till sig på eftermiddagen.

Dagen och tiden gick som vanligt och vi gjorde inget speciellt. Läste en del i boken som jag håller på med just nu och följde nyheterna på datorn. Händer mycket i världen nu och som vanligt är det mest negativa händelser som det skrivs om. Men så har det ju alltid varit och förr så var det ju löpsedlar och lösnummer som hade störst betydelse. Numera är det antalet klick på internet som räknas efter vad jag har förstått.

På kvällen så kom det plötsligt mycket dimma hit och luftfuktigheten låg på 96 % vilket inte är ovanligt här. Skönt att då kunna ha på lite värme i husbilen för att hålla fukten borta.

I kväll blev det stek korv med hemlagad potatismos och lite goda tillbehör. Smakade jättegott.

Så har denna söndag försvunnit för att aldrig komma tillbaka. Sånt är livet.

2 reaktioner till “Hög luftfuktighet”

  1. Vi hade också väldigt hög luftfuktighet igår som blir idag för dig här. JR hade svårt att sova och mådde inte bra av det.
    Betydligt bättre idag måndag.
    November är en tråkig månad tycker jag.

    Ha det så bra!!!

    1. Än så länge har vi haft en hyfsad november när det gäller väder. Men för övrigt så är november en typ av mellanmånad med väntan på något annat. Håller med om att den är tråkig.

Kommentarer inaktiverade.