Mulen dag

2020-11-13

Mest mulet i dag och 16 – 18 plusgrader. Lite sol på eftermiddagen och det var vindstilla hela dagen.

Var ute och promenerade lite under dagen som vanligt. Är nöjd med att det är så pass bra väder som man kan vara ute i med sommarkläder.

Hasse cyklade till Lidl på förmiddagen för att handla lite tyngre varor. Det var 6 pack kolsyrat vatten, ägg och lite annat. Ja, ägg är ju inte så skrymmande eller tungt men ska behandlas lite varsamt. På eftermiddagen tog han en tur till Continente för lite andra inköp. Där samlar han någon typ av märke och när man har tillräckligt många så får man gratis någonting. Tror det är någon sorts av ugnsfasta former med lock. Ja, ja får se vad det blir så småningom. Men han tycker ju det är roligt!

Det är glest mellan husbilarna på ställplatsen men inte helt tomt. Kommer en del husbilar hit under dagarna och en del kommer bara hit för att tömma/fylla och kör sedan vidare. Några andra väljer att stanna kvar en natt eller flera. Men det händer lite här varje dag även om det inte är mycket.

Men ljud är det mycket av. Nere vid kyrkan på andra sidan gatan är det en stor byggarbetsplats. Där jobbas det ifrån morgon till kväll. Det ska bli ett nytt Aldi där, har vi fått reda på, som ska öppna i början på nästa år. Kanske är vi kvar här när det öppnar eller inte.

Vad gjorde jag i kväll? Jo, jag lyssnade på Karlavagnen så klart. Läste även lite när det spelades musik.

2 reaktioner till “Mulen dag”

  1. Det sista kan jag absolut hålla med om. Hjärnor är underskattade.
    Vi har haft samma väder och det är väl inte så upplyftande men ändå bättre än det i Sverige. +7 sade H från skåne idag brrr.
    Skönt att stanna inomhus en dag som denna.

    Ha det så gott!!!

    1. Visst är det skönt med i alla fall minst tio grader varmare även om det inte är sol hela dagen.

Kommentarer inaktiverade.