Flugskit

2020-11-12

Det varma och sköna vädret fortsatte även i dag. Det var 17 – 22 härliga plusgrader och vi njöt i fulla drag av det som i vårt tycke var sommarväder. Lokalbefolkningen går runt i vinterkläder nu.

Eftersom vi har haft väldigt många flugor under sommaren och hösten så finns det många spår efter dom små äcklen. Brukar ju inte titta upp i taket för det är ju obekvämt. Men idag så torkade jag av runt om dom två små takluckorna på insidan. Och då så kollade jag taket. Fy fan så mycket svarta små fläckar det fanns på taket. Alltså taket inne i husbilen. Dom jobbade jag sedan i dag med att ta bort. Mycket obekväm arbetsställning så det blev en del pauser under tiden. Fick bort det mesta. Sedan så fick jag ont i armar, axlar och nacke men det var ju väntat. Tog en Alvedon och efter en stund så var jag smärtfri.

I kväll så blev det lätt mat. Gjorde en god omelett med räkstuvning (Abbas i burk) och det smakade jättegott.

Kvällen avslutades som så ofta med att jag lyssnade på Karlavagnen och det var trevligt. I kväll var Sanna Lundell programledare (som vanligt när det är torsdag) och henne gillar jag. Handlade om var kommer du ifrån? Väldigt intressant med många trevliga samtal att lyssna på.

2 reaktioner till “Flugskit”

  1. Så mycket sand och annat som kommer in i husbilen antingen man använder den eller står stilla.
    Är så skönt att kunna var ute. Ni har det ju så härligt i er fina trädgård.

  2. JR har börjat städa i husbilen och det får ta sin tid. Vi har massor av saharasand i den efter vår tid i Vias. I morgon ska mattan få sig en rejäl tvätt.
    Skönt väder även här och vi vistas ute allt vad vi kan.

    Ha det så gott !!!

Kommentarer inaktiverade.