Liten sovmorgon

2020-11-07

I morse blev det en skön lagom lång promenad med Zacko. Sov drygt en timme längre än i går och jag kände mig rätt så pigg när jag vaknade. Det var lite moln och sol, svag vind och 17 plus.

Jag har ofta väldigt svårt att hålla reda på vilken veckodag det är men när det är lördag så vet jag att det är det. Då lyssnar jag på ”Ring så spelar vi” på morgonen på radion. Så trevligt att ligga och lyssna på när dom pratar lite. Hör frågan och slumrar till när svaret kommer. Kan faktiskt svaret ibland. Och lyssnar sedan lite på musiken. Men jag tycker det är så himla mysigt.

Väderprognosen stämde inte för på eftermiddagen så blev det en del regn. Väderprognoser är inte att lita på det bara är så. I synnerhet när det skiftar en del mellan moln, regn, blåst och sol på samma dag.

Hängde ut en filt som behövde vädras lite i dag. Hann inte ta in den när regnet började så den fick hänga kvar ute. Den blir torr när den blir det. Kanske blir den lite fräschare också.

Tog fram räkor från frysen och tinade dom under dagen. Var så sugen på en räkmacka till middag i kväll. På kvällen när räkorna var tinade så pillade jag dom. Tog fram bröd och bredde smör och Skagenröra på brödet. Skulle sedan lägga på skivat ägg men då så upptäckte jag att jag hade missat att koka ägg. Eftersom jag vill ha ägg på min räkmacka så var det bara att koka 2 ägg. Tar ju inte så lång stund. När dom var klara och kalla så skivade jag dom och la dom fina skivorna ovanpå Skagenröran. Sedan lite majonäs och så toppades det av goda räkor. Skvättade över lite citron och det smakade verkligen jättegott.

Undrar vad det blir för väder i morgon ? Den som lever får se.

Så var valet i USA klart och Biden är vinnaren och ny president i världens mäktigaste nation. Men jag tror att det inte är riktigt klart än. Trump har inte minsta tanke på att ge upp efter vad jag har förstått. Detta kommer nog att bli långdraget. Är det valfusk eller inte??

2 reaktioner till “Liten sovmorgon”

  1. Vi har också räkor i frysen som väntar på att få tinas vilken dag som helst. JR köpte även en burk med stenbitsrom att ha ovanpå.
    Det kan väl inte bli värre i USA än vad det varit med Trump. Jag gillar Harris som vicepresident och tror att det blir bra.

    Ny vecka väntar och hoppas ni får en bra början.

    1. Så gott med stenbitsrom till räkorna.
      Jag gillar också Harris som vicepresident, bara ett hjärtslag ifrån att bli president!! Som jag har läst att dom tycker.

Kommentarer inaktiverade.