Trasig krok ersattes med en ny

2020-11-04

Under natten så minskade blåsten en hel del och under dagen så var det rätt så drägligt med blåst. Det var växlande molnighet, 14 – 16 plus och det var en del sol under eftermiddagen.

Händer inte så mycket men idag så hände det att en krok som Hasse hänger sina jackor på helt plötsligt delade sig två. Det var en dubbelkrok som blev till en enkelkrok. Inte bra alls och det blev väldigt fult. Hasse skruvade bort den trasig kroken och gav sig i väg på cykel för att hitta en ny. Han började med att köra iväg till en ”Kines” där dom brukar ha det mesta. Men dock hade dom ingen krok som passade.

När han kom hem igen så var det dags för en liten siesta. För oss alla tre. Det där med siesta är inte så så dumt.

Hasse fick sedan tips av personalen att köra till ett typ byggvaruhus här i närheten. Dom öppnade 14.30 och då cyklade Hasse dit. Där hittade han en lämplig krok. Den sattes omedelbart upp så var ordningen återställd och jackorna upphängda igen.

På kvällen blev det ett kortare strömavbrott här och då var det verkligen svart häromkring. Så skönt att då tända vår egen utebelysning som verkligen lyser upp bra. Efter ca en timme så kom elen tillbaka och det kändes bra.

I kväll åt vi rester från i går och det smakade bra i dag också.

Jag har följt valet i USA med stort intresse hela dagen och vad det är rörigt. Man måste nog vara född och uppvuxen i USA för att förstå alla märkliga turer som dom har i sitt valsystem. Det är ju urgammalt och därmed väl beprövat så det fungerar nog bra eftersom det fortfarande är det som används.

Tar nog några dagar till innan alla röster är räknade. Vem som vinner tror jag inte kommer att påverka vårt husbilsliv så varför bryr jag mig. Jag är ju lite intresserad av hur det står till här i världen. Det har jag alltid varit.

2 reaktioner till “Trasig krok ersattes med en ny”

  1. Jag orkar snart inte följa alla turer i valet i USA. Funderar på om Trump lider av demens? Besatthet är nog snarare rätt ord.
    Vi lever ju i lockdown just nu och det är lite som en skräckfilms början. Undrar hur många filmer det kommer om detta sedan.

    Ha det så gott!!!

    1. Tror nog att han är besatt på något vis.
      Känns mycket overkligt med alla nedstängningar nu. Men där vi är så är det nästan som ”vanligt”. Förutom stora avstånd och munskydd.

Kommentarer inaktiverade.