Jag avskyr blåst

2020-11-03

Husbilen gungade lite i blåsten i natt och det gjorde den även under dagen i dag. Blåsten fortsatte nämligen under hela dagen. Det var soligt och det såg så skönt ut när man satt inne i husbilen men när man gick ut så var det allt annat än behagligt. Fy tusan vad det blåste och jag avskyr blåst. Var 12 -20 m/s.

Det blev endast kortare promenader med Zacko i dag.

Blåste friskt i palmbladen och man riskerade faktiskt att få ett sådant ner över sig ute på gräsmattan i dag.

I kväll så gjorde jag en köttfärslimpa med inhemsk blandfärs. Blev väldigt gott med potatis i klyftor runt om köttet som blev kokta i köttbuljong. Blandade köttfärsen med ägg, mjölk, skorpmjöl, lite salt, grovmalen 4 peppar, vitlökspulver, Aromat, några droppar soya och tror det var något till som jag inte kommer i håg.

Var lika mycket blåst på kvällen när jag gick ut med Zacko.

Hoppas att det blåser mindre i morgon.

2 reaktioner till “Jag avskyr blåst”

  1. Dessa glostunder är helt underbara tycker jag.
    Blåsten hade JR väldigt jobbigt med när vi bodde i husbilen.
    Här har vi det bara svenskt lagom just nu.

    Köttfärslimpa är gott och nu har JR köpt falukorv för här ska det bli korv stroganoff vilken dag som helst.

    Ha det så gott!!!

Kommentarer inaktiverade.