Och vi sitter här och har det bra

2020-11-01

Helmulen morgon, 19 plus och ingen vind. Så var det i morse och resten av dagen. Helt ok tyckte vi.

Zacko ville promenera bort till kyrkan och grämattorna där och jag bara hängde med dit. Här undersökte han alla gräsmattorna mycket noga. Det tog lite tid men vad gjorde det! Vill ju att han ska vara glad och nöjd.

I dag så satt vi inte ute för det kändes inte så skönt att göra det. I stället satt vi inne med dörr öppen och det var inte fel det heller i dag.

I kväll åt vi stekt kotlett (svensk kött) kantarellsås (svenska kantareller) med smör (svenskt) grädde (portugisisk) potatis (inhemsk) och det smakade jättegott.

Hasse pratade med personalen i kväll om det där med nedstängning av Portugal från den 4 november. Han fick reda på att det bara gällde storstadområdena och ett sådant befinner sig inte vi i. Här gäller dom restriktioner som tidigare har utfärdats. Samt att man inte får köra över till andra distrikt i helgen.

För övrigt hålla avstånd, använda mask vid besök i affärer och andra stängda utrymmen samt även utomhus om det inte går att hålla stort avstånd. Det har vi inga problem med.

Och enligt personalen kan vi vara kvar här tills det kommer andra restriktioner från regeringen. Om och när det kommer är det ingen som vet.

2 reaktioner till “Och vi sitter här och har det bra”

  1. Ja, ni har det ju bra där ni är så det är väl bara att avvakta. Läser att coronan eskalerar i Sverige så det hägrar väl inte att köra dit heller.

    Vi har trädgårdsaktiviteter hemma just nu.

    Ha det så gott!!!

    1. Det går ju ingen nöd på oss här. Och i Sverige är det kallt och blåsigt.
      Ta det nu lite lugnt i trädgården med arbetet där. Ni hinner nog med det också.

Kommentarer inaktiverade.