Lördagslugnt

2020-10-31

Så var sista dagen i oktober här. Det var 17 – 22 plus, lite småmulet på morgonen när Zacko och jag gick ut. I dag så var han lite piggare så det blev en lite längre runda på morgonen. Kändes bra tyckte jag.

Under dagen så blev det endast lite moln och mycket sol, svag vind ibland. Var härligt att sitta ute i dag också med en bok att läsa. Fortfarande med ryggen mot solen. Vill inte sitta med ansiktet mot solen för jag får så lätt stora blåsor på underläppen då och dom är smärtsamma och tar lång tid att läka ut.

Nu börjar jag få lätt utstående öron och även lite skav bakom desamma. Det kommer från masken som jag jämt tar på mig när jag går ut här. Den hänger mest under hakan och vid möte placeras den över mun och näsa. Jag gör som invånarna här gör. Då måste det väl bli rätt tycker jag. Och alla som jag möter är mycket noga med att hålla flera meters avstånd och det känns bra. Inga möte på smala trottoarer utan då går man över till andra sidan eller går mitt i gatan när det inte kommer någon bil.

Skulle lägga upp benen på pallen men hade inte hjärta att störa den gott sovande Zacko.

I kväll åt vi lasagne igen, det som var över sedan några dagar sedan. Smakade gott.

Men visst är det så här??

3 reaktioner till “Lördagslugnt”

    1. Men visst skaver det. Detta är ju inte den första pandemin här i världen. Kolla här ”En kort / kort historisk påminnelse:
      ”Den mest allvarliga pandemin i historien var den spanska sjukan 1918. Den varade i två år, i 3 vågor av kontaminering med 500 miljoner människor smittade och totalt 50 miljoner dödsfall.”
      Tror inte vi kommer upp till dessa siffror nu.

Kommentarer inaktiverade.