Städade

2020-10-28

Mest sol med höga skyar på morgonen vid halvniotiden. Inte ett palmblad rörde sig och det var helt vindstilla, 16 – 20 plus. Nu är det verkligen shortsväder hela dagen.

Zacko och jag gick en långsam morgonpromenad och han fick helt bestämma åt vilket håll vi skulle gå och hur fort. Nu är det så att han får bestämma och jag bara följer efter. Försöker att locka med honom på lite längre runda på promenaderna under dagen. Ibland går det och ibland går det inte.

På eftermiddagen mulnade det något och det blev lite svalare men då var ju klockan redan vid femtiden.

Och idag så gjorde vi inget. Jo, Hasse cyklade till Continente och köpte apelsiner och lite annat.

Vad gjorde jag då. Jag städade. Inte husbilen utan min dator. Tog bort en massa ”bokmärken” som jag inte har använt på ett tag. Det blev inte så många kvar. Är ju så mycket enklare att söka på Goggles efter det man vill ha tag på och rensade bort en del annat också. Och det tog lite tid.

För att ”städa” datorn ifrån annan skit så använder jag mig av

http://www.ccleaner.com/ccleaner och det fungerar bra och håller datorn ren och snabbare.

I kväll åt vi svensk husmanskost och det var bruna bönor med rimmat stekt fläsk. Smakade jättegott.

Har kollat på nyheterna i kväll och nu så blir det ytterligare restriktioner i många av Europas länder. Det hjälpte ju inte förra gången och varför skulle det hjälpa nu med att få bukt med smittan. Många har nu blivit konstaterade med att vara smittade men hur många har egentligen blivit sjuka? Testerna har ju mångdubblats och därför har det upptäckts att fler är smittade. Det är något som inte stämmer här!!

2 reaktioner till “Städade”

 1. Rensa datorn är något jag skulle behöva göra nu.
  I morgon kör vi lock down här i Frankrike så vi är glada att ha trädgård. Vitsen med instängning är att sjukhusen ska hinna med att ta hand om de som behöver. Sedan har det ju varit terroristattacker i Nice och det känns inte bra så jag stannar gärna hemma.
  Verkar som att Sverige går mot strängare regler också då antalet sjukdomsfall ökar katastrofalt.
  Världen är inte sig lik längre.

  1. Så otäckt med dessa terrorister i Frankrike. Så skönt att då ha ett hem att stanna kvar i.
   Men ni får ju i alla fall nu som då ta er ut för att handla det som är viktigt för att överleva.
   Vi berörs ju inte av Svenska reglerna för vi är ju i Portugal. Och här efterlevs avstånd, handsprit och munskydd. Men det där med mask är det ju lite si så där med.

Kommentarer inaktiverade.