Soligt och varmt

2020-10-29

Klarblå himmel och inte ett moln inom synhåll. Det var 17 – 22 plus och ingen vind till möjligen en svag vind senare på dagen.

Zacko och jag gick en långsam promenad på morgonen och det går inte fort nu för tiden. Men jag står gärna stilla och filosoferar en stund medan han mycket noga undersöker marken där han tycker att det behövs. Nere vid kyrkan så finns det mycket att nosa på tycker han.

På dagen var det bara vi och en husbil till här. Kom några hit som endast skulle uttyttja servicen vilket dom betalade för vid inkörningen.

Här är Zacko ute på ”sin” gräsmatta på eftermiddagen.

Mot kvällen så kom det hit 2 husbilar till som skulle övernatta här.

I kväll åt vi färdigrullade portugisiska köttbullar med kokt potatis och gräddsås, (Blå Band pulver) och det tyckte jag smakade bra. Hasse gillade inte köttbullarna (dom var på oxfärs) utan han åt bara en köttbulle samt sås och potatis (vilket han gillade). Men det var ju hans val. Även rårörd lingonsylt fanns till maten. Men nu så finns det köttbullar att äta kalla i morgon och det gillar jag och Zacko.

Här ligger Zacko och väntar på att maten ska bli klar. Urusel bild för han rörde på sig precis när det blixtrade till.

3 reaktioner till “Soligt och varmt”

    1. Men du ska veta att det är många hundar varje dag som vattnar och gödslar den. Bajset mals ner när den klipps. Bra gödning.
      Jag har aldrig smakat en sådan rätt så nu har jag något i matväg att se fram emot.

Kommentarer inaktiverade.