Trygg plats

2020-10-27

Kan inte klaga på vädret för det är enlig mig helt ok. 16 -20 plusgrader och växlande molnighet, rätt så mycket sol och lite svaga vindar. Några väldigt korta regnskurar kom det under eftermiddagen. Dom var under 5 minuter så backen blev knappast våt.

Zacko och jag gick som vanligt en morgonpromenad och i dag så lyckades jag locka med honom på en något längre runda. Det kändes bra.

Hasse cyklade till centrum på förmiddagen och när han kom hem så hade han hittat en ”Barbearia” och där hade han blivit klippt och rakad. Det behövdes verkligen. Jag brukar klippa honom men det var så skönt att slippa det för han var verkligen långhårig.

På ställplatsen håller dom på med att höja upp muren där nere vid VA stationen. Någon hade hoppat över där på natten för ett tag sedan och stulit en del våtdräkter som hängde ute för att torka över natten. Är ju tidvis många surfare här och dom hänger så klart sina våtdräkter ute. Dom reser som oftast i Van och i dom finns det ju oftast ingen möjlighet att hänga något alls på tork.

Polisen visste vem det var och han blev snabbt gripen. Blev även fångad på bild av en övervakningskamera här. Vad jag hörde så fick han ett straff men vad vet jag inte.

Så nu med höjd mur så blir det ännu tryggare att stå här för alla kategorier av fordon. Men som vanligt bör man inte lämna något av värde utanför husbilen på nätterna.

Blev lättlagat i kväll. Värmde färdig lasagne från Lidl och med lite extra riven ost på så smakade det som vanligt bra.

2 reaktioner till “Trygg plats”

Kommentarer inaktiverade.