Äntligen lite värme

2020-10-16

Här var det allt annat än tyst under natten och morgonen så vi sov väldigt bra.

Solig morgon med hela tolv plusgrader. Promenerade runt med Zacko på gräsmattorna här i området. Inte mycket att promenera på men han fick gjort vad han skulle.

Vid tio var vi klara och körde först iväg för att tanka diesel. Det är dyrt i Frankrike och vi fick i 104,2 l i tanken och det kostade ca 13.50/l.

Fortsatte sedan ut på motorvägen och så klart söderut. Här var det mycket lite trafik och vägen var kanonfin. Inte så mycket att titta på för här är det mest platt. Efter 10 mil så närmade vi oss Bordeaux och nu tätnade trafiken. Genom stan var trafiken tät och hetsig men vi kom igenom utan problem.

Började bli dags för att leta plats att fika på. Den första var stängd och det var 2,5 mil till nästa. När vi körde in här så kände vi omedelbart igen oss. Här har vi varit några gånger tidigare och övernattat. Fast klockan endast var halvett så bestämde vi oss för att stanna kvar här. Det blev sen fika i dag också.

Vi var verkligen jättetrötta och kände att det skulle passa bra med lite eftermiddagsvila. Hasse gick upp i sängen, jag satte mig tillrätta i min soffhörna och Zacko la sig på golvet och vi slockna rätt så snabb alla tre. Det var verkligen behövligt.

Här har vi parkerat med en egen liten trottoar utanför dörren. Det var soligt och rätt så varmt men det drog tyvärr in lite moln under eftermiddagen. Men vi njöt av att kunna sitta med dörren öppen.

Tog ut Zacko på en sväng och här finns det rätt så mycket att strosa runt på. Vi gick runt ett bra tag så Zacko fick nosa runt mycket. Det är många hundar som rastas här.

Platsen vi står på heter Lugos och är verkligen stor. Får plats med väldigt många tradare och andra fordon.

I kväll åt vi rotmos med fläskkorv och det smakade bra som vanligt.

Troligen fortsätter vi till Spanien i morgon.