Fick våra beställda varor i dag

En bild ifrån Zumaia för 4 år sedan. En stad som vi gärna besöker och som ligger i Baskien i norra Spanien.

2020-10-05

Vädret var härligt soligt och milt i dag med hela 15 plus och varmare i solen och det var nästan helt vindstilla. Riktigt skönt att vara ute.

Blir ju inga längre promenader nu med Zacko men flera kortare rastningar.

Var ute och pratade med några grannar här, vänner sedan länge. Som vanligt roligt att snacka en stund. Fick lyfta upp Zacko för han är så förtjust i detta trevliga par att han bara ”måste” hoppa och springa runt. Men han får ju inte göra detta nu.

I dag så skulle vårt inköp på COOP levereras till oss. Skulle komma efter 17.00 så vi förberedde oss i god tid för att ta emot varorna. Men bilen var här redan 16.15 och det hade vi absolut inget emot. Det var 6 papperskassar fyllda med varor som vi fick lyft in i husbilen. En kvart senare så var allt inplockat och placerats på rätt plats. Så himla bekvämt tyckte vi.

I kväll åt vi hemlagat potatismos och stekt falukorv och det tyckte vi smakade jättegott.

”Mord är mitt arbete” är den första boken i en trilogi om den grå och ”oväntade” lönnmörderskan skriven av Thomas Rickne.

Denna bok var rätt så bra men lite för mycket detaljer om vapen och om hur man tar livet av folk. Väldigt blodig och våldsam. Men också väldigt mycket om konst och olika konstnärer och det tyckte jag var intressant.

Baksidestext.

Vad händer om de människorna du möter på stan inte är vad de ser ut som? Tänk om någon av de vänligt leende medelålders kvinnorna som sveper förbi oss på gatan utnyttjar våra förväntningar om vem hon är?
En av dem har gjort det i många år. Hon vet att ingen tror något ont om en oansenlig, grå kvinna. Därför är hon väldigt framgångsrik inom sitt arbete: att avliva människor på beställning. Övrig tid driver hon ett litet konstgalleri i Örebro, förrutom sitt ovanliga jobb som lönnmördare, är hennes stora passion konst. Hon reser runt i Europa för att njuta av tavlor på muséer och låter sig överväldigas av konsten samtidigt som hon utför sina uppdrag.

För att återgå till vår vardag så väntar vi oss en regnig dag i morgon och har njutit av denna vackra oktoberdag som vi har haft i dag.

Men visst är det så här.

2 reaktioner till “Fick våra beställda varor i dag”

  1. Haha det sista är så rätt.
    Bekvämt med leverans av matvaror till husbilen. Vi kör en lxgratäng idag och delikatessen på Super-U gör den fantastisk god. Tror att JR slöat till med matlagningen då delikatessen erbjuder så mycket gott. 🙂

    Ha det så gott!!!

    1. Men så gott att lyxa till det när man kan och vill. Mat kan man laga när man känner att man har inspiration till det. Eller inte har möjlighet att hämta på nära håll. Livet ska vara gött att leva annars kan det kvitta.

Kommentarer inaktiverade.