Så kom regnet i dag

Detta är en bild ifrån den gamla trevliga och charmiga ställplatsen i Heiligenhafen. Där har vi och många andra svenskar träffats och haft det trevligt. Mycket nära till centrum och hamnen. Nu finns här moderna semesterbostäder i stället.

2020-10-04

15 plus och helmulet och bara en svag vind var det i morse. Zacko var pigg och glad när vi gick ut och nu börjar han mer och mer bli sig lik. Men han verkar fortfarande lite trött sedan under dagen men det är ju bara 5 dagar sedan operationen. Såret läker fint tycker jag.

Pratade en stund med en husbilsvän på campingen när vi kom tillbaka. Det blev en del hundprat och även lite annat. Roligt att träffas igen.

Vi halvelva så var det dags för folk att gå och tömma sina kassetter med svartvatten. Det var många som skulle göra det vid just denna tiden. Märkligt!

Drygt en halvtimme senare så var i stort sett alla på väg härifrån. Även detta skulle göras vid ungefär samma tidpunkt. Lika märkligt! Undrar varför väldigt många ska göra samma sak ungefär vid samma tidpunkt!!

Mitt på dagen så var campingen i stort sett hel tom, det var bara långliggare och en tysk plåtis och vi som var kvar.

Sedan började vi vänta på det utlovade regnet och det anlände hit strax efter ett på eftermiddagen. Någon blåst blev det inte för den hade på något sätt blåst klart, inte mig emot. På kvällen så var det uppehåll ett tag när jag gick ut med Zacko.

Jag besökte Apoteket i dag, digitalt så klart. Passade på att köpa en del som jag vet kommer att behövas framöver. Det mesta finns att köpa söderöver men det är rätt så skönt att ha med det i husapoteket och slippa besöka apotek senare. Men det får vi ju ändå göra för att köpa Bravecto, fästingmedel till Zacko. I Sverige så är det receptbelagt.

Gjorde en enkel kycklinggryta med burkchampinjoner och kokt ris till middag idag och det smakade jättegott.

Händer inte så mycket och det är faktiskt skönt.

Också ett sätt att hänga tvätt.

2 reaktioner till “Så kom regnet i dag”

 1. Kommer ihåg när vi stod i Heiligenhafen och gick ner till centrum där det var mycket folk. Men på senare år har vi inte stått där på grund av att vi kört broarna via Flensburg.
  Återkommer med liten inköpslista om det är ok. När tänker ni köra?

  Ha det så gott!!!

  1. Vi väljer numera att stå i Grossenbrode när vi tar färjan. Men det blir oftare broarna numera.
   Datum är inte klart än, men vi kör när Zackos sår är helt läkt så det tar nog en vecka till. Vill inte att det ska uppstå något oväntat på vägen söderut.
   Ser fram emot din inköpslista.

Kommentarer inaktiverade.