Frostade av frysen

2020-10-01

12 plus, mulet och ingen vind så började denna första morgon i oktober. Tog en långsam promenade med Zacko i närområdet och han får bestämma takten. Finns mycket trevlig att nosa på här och han får stå precis hur länge han vill med nosen i marken. Utgifterna fungera bra. Han äter bra också när det bjuds sådant som han tycker om.

I dag så bestämde jag mig för att frosta av frysen. Det behövdes verkligen, det var mycket is där bak. Packade ner maten i en plastpåse och Hasse gick bort till köket och satte in påsen i frysen där. Passade på att använda den när den finns här på nära håll.

Tog inte så lång stund eftersom jag sätter två kastruller med hett vatten in i frysen. Efter en stund lossnade ett stort isblock som jag dumpade utanför husbilen. Torkade sedan torrt men väntar tills i morgon med att hämta det frysta i från frysen i köket. Det ligger bra där.

Zacko mår betydligt bättre i dag och såret ser så fint ut. Verkar att läka bra. Han har vant sig vid tratten och hanterar den bra när han är tvungen att ha den på sig.

På eftermiddagen så kom det hit några husbilsvänner och det var trevligt att träffas igen. Får troligen möjlighet att prata lite mer under helgen.

I dag så sattes det upp dom där orange pinnarna som visar var vägrenen är när det blir snö och det är dags för att ploga. Ja, ja vintern närmar sig.

I kväll så frossade vi med goda pannkakor och det smakade jättegott. Åt någon för mycket och blev jättemätta.

I morgon har vi tänkt köra till Borås Bilhall för att fixa till vår trasiga backspegel. Den där plastgrejen som ska sitta på blinkersen har dom fått hem nu.

Nedastående håller jag helt med om och boken är skriven av Robert Bryndza

Fängslande från början till slut! Flickan i isen griper tag i oss redan på första sidan och släpper aldrig taget medan vi följer den storartat tecknade kommissarie Erika Foster under hennes oförsonliga jakt på en av den samtida kriminallitteraturens mest skräckinjagande mördare. Jeffery Deaver

2 reaktioner till “Frostade av frysen”

 1. Vardagsbestyr måste man ägna sig åt ibland. Då är man glad att inte bo i ett stort hus. Varför slita ut sig?
  Roligt att Zacko verkar repa sig bra och att såret läker som det ska. Vädret ska jag inte prata om idag då det är rätt tråkigt här också.

  Ha det så gott !!!

  1. Så skönt att ha allt i det lilla formatet. Det gillar vi.
   Vi är så glada för att Zackos läkning går bra.
   Vädret är som det är.

Kommentarer inaktiverade.