Beställt lite av varje i dag

På andra sidan vägen. Har en gång använts av folk som har bott här. Otroligt att det fortfarande finns kvar.

2020-10-02

15 plus, vindstilla och helgrått men det kändes skönt ändå att gå iväg på en långsam morgonrunda med Zacko fast det inte var sol.

Zacko var riktig pigg och glad i dag och gick iväg om inte i rask takt så i alla fall rätt så snabbt. I dag när han skulle hälsa på en kille som han gillar jättemycket fick jag hindra honom från att hoppa. När han inte fick det så ville han gör ett pudelrace men det fick han inte heller. Jag lyfte upp honom för det kändes som att det var det bästa och enklaste sättet att hålla honom lugn. Visst sprattlade han lite men det slutade han med väldigt fort.

Vi kom inte iväg till Borås idag. Tar det en dag i nästa vecka när vi har mer att uträtta i stan.

Beställde hundmat i dag ifrån https://www.zoo.se/?startsida. En säck på 12 kg med torrfoder och en platta med burkmat samt en burk med små hundgodis. Har en del hemma och med detta så ska vi klara oss över vintern i södra Europa. Zacko äter veterinärfoder som är speciellt utformat för hund med problem med bukspottkörteln. Är lite svårt att hitta så vi föredrar att ha det med oss. Detta får vi levererat till husbilen.

Även mat till oss beställde jag idag ifrån https://www.coop.se/. Det är en del som jag inte hittar söderöver såsom nyponsoppa, kräm, lingonsylt, rödbetor, Aromat och en del andra varor. Detta får jag också levererat till husbilen där vi står på Seglora Camping.

Dagens projekt var att rengöra bodelsdörren på insidan. Den var randig och flammig. Tog en stund tills jag var nöjd med resultatet. Nu var den i en enhetlig färg och vad den har gulnat med åren.

I kväll åt vi potatisgratäng som var färdig att bara värma i ugnen. Använde köket på campingen till detta. Den var väldigt god och jag lade bara på lite riven ost. Till det så åt vi skivor av fläskytterfilé med toppning av kantarellstuvning. Smakade verkligen jättegott. Köpte i dag 1,5 liter torkade kantareller för endast 500:-. Dom kommer vi att njuta av länge, värt varenda krona. Det var dom som vi åt av i kväll. Verkligen fina.

I kväll så var det fullt både på ställplatsen och campingen samt att alla stugor var uthyrda. Kom några husbilar som fick vända.

Vädret i dag har varit skönt och det blev även ett par soltimmar sent på eftermiddagen. Underbar börja på oktober.

4 reaktioner till “Beställt lite av varje i dag”

 1. Oj, är ni på väg att köra söderöver i vinter? Skulle vi kunna beställa något som ni kunde svänga förbi med ?
  Ni kan stå gratis utanför vårat hus någon natt.
  Vi bjuder på kaffe och middag.
  Hade varit trevligt.

  Ha det så gott !!!

  1. Skulle väl inte var helt omöjligt. Skulle till och med vara trevlig tycker vi också. Du kan väl skicka en lista på Messenger på vad som vi ska fixa till er.

Kommentarer inaktiverade.