Väldigt lugnt i dag.

2020-09-30

Vi sov bra i natt och det var inga problem med att få plats med tratten på Zacko i sängen. Han sov vid fotändan i min säng så lugnt hela natten. Jag ligger oftast mycket stilla på min ”sovsida” så ingen konflikt uppstod.

När vi gick upp så gav jag Zacko hans tablett som är smärtlindrande och inflammationshämmande i en liten bit köttbulle. Slank ner utan problem.

Så här ser det ut på andra sidan.

Morgonen var lite lätt mulen med 12 plusgrader och inte ett löv rörde på sig. Nu blev det kortare morgonpromenad men det kompletterades med flera kortare turer under dagen.

Tycker väldigt mycket om denna veranda med sina fina spröjsade fönster.

Vädret var sedan väldigt fint här i dag. Solen lyste ner över oss från en klarblå himmel och det blev upp till 18 plus och vinden fortsatte att lysa med sin frånvaro. På kvällen satt det folk ute i solen och njöt ända fram till den gick ner. Sedan blev det fort svalare. Det var en underbar kväll här den sista dagen i september.

Hasse började så smått att tvätta husbilen och idag så kom han en bit. Om han tar någon/några meter om dagen så är den tvättad och fin om några dagar.

Jag ägnade mig mest åt Zacko idag. Mycket mer än vanligt. Höll koll på honom när han var utan tratten för han får ju inte slicka på såret. Vill att han ska slippa tratten så mycket som möjligt men han accepterar den bra när han har den på.

Sedan så får han ju inte hoppa upp och ner heller så där gäller det också att ha han under uppsikt. I synnerhet när det gäller att hoppa ner. Upp vill han inte hoppa om det går att undvika. Vill ju att såret ska läka så fort som möjligt utan komplikationer. I dag såg det fint ut när jag kollade det.

I dag har vi haft besök av många envisa flugor. Dom liksom anfaller och klistrar sig på en. Tror jag slog ihjäl minst 15 stycken under eftermiddagen men så kom det minst 15 nya. Nu tog Hasse fram flughotellet men det var inte så många som tog in där. Men det blir kanske fler under kvällen/natten. Men nu måste väl snart flugsäsongen vara slut?

I kväll åt vi hemlagad pyttipanna med rödbetor och stekt ägg. Gott som vanligt. Och jag glömde inte HP sås som enligt mig är ett måste.

2 reaktioner till “Väldigt lugnt i dag.”

  1. Vi har också haft krig med flugor i någon vecka nu. Jag riktigt hatar när de flyger i ansiktet. Blir mordisk och svavelosar omkring mig då.

    Så bra att Zacko återhämtar sig.

    Ha det så gott !!!

    1. Visst är dom vidriga. Flugorna alltså.
      Vi är så glada att Zacko blir piggare för varje dag.

Kommentarer inaktiverade.