Gjorde vad vi skulle

På denna fina ställplats var vi för 6 år sedan och jag kan inte komma ihåg var den ligger eller vad den heter. Men det var i Tyskland. Stadsnära och mycket trevlig.

2020-09-26

15 plus, mest mulet och ingen vind var det i morse vid halvnio när Zacko och jag gick på vår vanliga morgonpromenad. Gick lite kortare i dag idag för vi ville kom iväg i tid till Rydal. Det gjorde vi också.

Där var vi sedan några timmar tills allt var tvättat och torrt. Uppskattar verkligen att Hasse går bort med tvätten till tvättstugan och sedan hämtar det igen. Det är alldeles för tungt för mig. Det andra sköter jag om.

På eftermiddagen körde vi tillbaka till Kinna och trodde inte att det skulle vara någon ledig plats där men det var det. Så vi körde dit och parkerade på den plats som vi hade lämnad på förmiddagen. Någon timme senare så var det fullt här igen.

Hade tänkt att handla en del idag men när nu det var ledig plats i Kinna så sköt vi upp storhandlingen tills på måndag. Hemköp ligger ju nära om det är något som fattas.

Sedan så var det bara resten kvar. Alltså att bädda rent och att lägga/hänga in allt på plats. Tog sin lilla tid och jag hade ju ingen brådska. Men jag tycker det är så tråkigt men ibland får jag ju göra även det. Har inte många måsten jag inte gillar men detta är ett av dom få!!

Vädret har i dag i mitt tycke varit rätt så hyfsat med 17 – 19 plus och framförallt inget regn.

I kväll så blev det då rostbiff med potatissallad och det smakade väldigt gott. Så härligt att bara plocka fram och börja äta.

Inte jag som var kock i kväll och det tyckte jag var så skönt.

Fanns ingen disk till Hasse heller och det var han inte ledsen för.

Blir troligen kvar här i morgon.

3 reaktioner till “Gjorde vad vi skulle”

  1. Ibland är det så skönt att slippa att laga mat och även diska. Vi kör Tikkamasla ikväll. Men så har vi ju diskmaskin också 🙂
    Blev en brasa ikväll också då det är lite kyligt.

    Ha det så gott!!!

    1. Lite indiskt i kväll, så gott. Diskmaskin skulle jag gärna vilja ha och om vi flyttar till en annan bostad så är det ett måste samt tvättmaskin.
      Men brasa kan vi nog klara oss utan. Finns ju typ fejkbrasor som inte värmer utan bara ska vara som mys. Kanske ett alternativ!!

Kommentarer inaktiverade.