Stod kvar

Saint-Léger-sur-Dheune, Frankrike. Här var vi för 1 år sedan. En mycket trevlig plats med en centralt belägen ställplats.

2020-09-25

Nu har det blivit lite svalare och i morse var det bara 10 plus och helmulet, ingen vind. Gick runt i Kinna och det blev inte så länge för jag såg att Zacko frös. Funderar på att köpa ett litet värmande plagg till honom.

Blev inte varmare än upp till 15 plus och det kom några kortare skurar.

Vi körde inte och handlade i dag utan Hasse gick till Hemköp i stället. Han hamnade även hos Kinna Finbageri där han köpte frallor och tekakor. Det gjorde att jag blev sugen på räkmackor till kvällen. Tog ut 500 gram räkor ur frysen så dom kunde tina under dagen. Nu fick Hasse går till Hemköp igen för att köpa en liten burk Skagenröra som är gott att ha på brödet under räkorna och ovanpå ägget. Smakade jättegott och vi blev väldigt mätta. Så det vi hade tänkt äta i kväll får vänta till i morgonkväll i stället.

Om vi hade lämnat parkeringen i dag så hade den troligen varit upptagen när vi kom tillbaka. Var en del som kom hit och kollade under eftermiddagen.

På eftermiddagen började det regna och det höll det på med även under kvällen. Blev bara snabbturer med Zacko. Han skyndar sig att kissa och sedan har han mycket bråttom för att komma in i värmen igen.

Detta är det dags för i morgon.

Tvätt i morgonförmiddag så jag gjorde i ordning tvättpåsarna för att ha det klart tills i morgon. Så det blir en sväng till Rydal.

Men detta sysslar jag inte med, har varken strykjärn eller strykbräda.

2 reaktioner till “Stod kvar”

  1. Det gäller att hänga tvätten så den inte behövs strykas.
    Har inte använt strykjärnet sedan vi flyttade hit och strykbrädan står inplastad.
    Räkmackor är ju för gott.

    Ha det bäst !!!

    1. Det är en konst, eller med erfarenhet, att hänga rätt för att spara en massa extrajobb. Jag känner kvinnor som stryker i stort sett allt från jeans, tröjor, trosor, kalsonger och till och med sockar. Men vinterjackor kommer undan. Tycker nästan lite synd om dom eftersom dom enligt sig själva avskyr att stryka.

Kommentarer inaktiverade.