Mysiga Smygehuk

2020-08-17

Skönare ute i morse och inte fullt så varmt för det fläktade lite. Dessutom så var jag ute redan strax efter klockan 8 och det var ”bara” 19 plus då. Så klart lyste solen från en klarblå molnfri himmel.

Mysigt att promenera runt här när det är så gott som helt folktomt.

Mötte en matte med en badsugen golden som tog sig ett svalkande dopp i vågorna.

Trevlig uteservering här.

Resten av dagen blev varm som väntat och det var skönt att det blåste lite. Trots måndagen när skolorna började och semestrarna är slut för många var det rätt så mycket folk här. Många hade mig sig egen fika och satt lite här och där. Finns många bord och bänkar utsatte lite överallt.

Finns mycket fint att titta på eller köpa om man vill i denna hantverksbutik.

Hasse cyklade bort till Rökeriet och köpte 2 skaldjursbakelse som vi skulle ha till middag i kväll. Är ju gångavstånd dit men jag ville få in dom i kylskåpet så fort som möjligt i denna värmen. Det var ju 30 plus och jag är noga med att livsmedel ska in i kylan så fort som möjligt.

Och även i dag så kom det husbilsbekanta hit och hälsade på. Som vanligt var det trevligt att prata en stund och utbyta lite erfarenheter. Hoppas vi snart ses igen.

Skaldjursbakelsen smakade supergott och vi blev mycket mätta och belåtna.

I morgon vänder vi troligen norrut. Längre söderut blir svårt att komma såvida man inte tar en färja.

2 reaktioner till “Mysiga Smygehuk”

 1. Ni hamnade så långt söderut man kan komma i Sverige och fick även smaka på rökeriets goda smörgåsar. Där handlade vi ofta rökt fisk till middag. JR körde vägen om innan han körde hem.
  Man blir lite nostalgisk men jag längtar inte dit alls. Minnen är minnen och så får det bli. Vet inte om eller när vi kör mot norr allt beror på detta skitvirus bland annat.

  Ha det fortsatt fint !!!!

  1. Var nog härliga år när ni bodde här. Men nu är det andra tider och man ska ju leva i nuet vilket ni gör. Att vårda trevliga minnen är ju inte heller fel.
   Ta det lugnt med att köra norrut tills ni känner er trygga med att göra det.
   Ha det så bra i värmen

Kommentarer inaktiverade.