En vanlig dag

2020-07-22

I natt vid halfyra så vaknade jag av att det var ett djäkla liv en liten bit bort. Det var ett ruskigt skrikande från ett hus. Kändes lite oroligt tyckte jag. Gick upp och kollade men det var ingen runt husbilen. Satte i alla fall kvastskaftet under handtaget till bobilsdörren. Kändes lite mer säkert då. Skrikandet fortsatte. Hasse vaknade sedan och han tog på sig sina kläder och gick ut för att kolla. Var lite väsen utanför ett närbeläget hus (samma som innan ) men det upphörde efter en stund. Hasse kom in igen och sedan så låg vi vakna en bra stund innan vi somnade om.

Morgonen var solig, inte ett moln, 15 plus och bara en svag vind. Blev en liten sovmorgon för vi var trötta efter att inte ha sovit så bra i natt. Vi var faktiskt trötta hela dagen efter denna natt med för lite sömn.

Zacko och jag gick ner mot centrum och fortsatt till det tog slut.

Finns sedan gång/cyklevägar på många ställen här med gräsmatta bredvid.

Här fanns det resecentret

Hittade en liten park här som var trevlig. Minnenas och sinnenas park. Den var inte stor men rätt så trevlig.

Zacko hittade en gräsmatta som han gillade och där rullade han sig.

På eftermiddagen så gick Hasse en liten bit bort och där plockade han hallon. Det fanns gott om dom i buskarna och han plockade många. Vi åt senare varsin god skål med hallon med mjölk och lite socker. Smakade så gott.

Vädret under dagen var si så där. Inget regn. Det var rätt så blåsigt och vi gillade inte att sitta ute. Men det var i alla fall rätt så hyfsat sommarväder.

I kväll var vi sugna på plankstek. Men de blev det inte. Jag gjorde helstekt fläskytterfilé men potatismos. Det var det närmsta planka jag kunde åstadkomma i kväll. Det smakade jättegott.

I morgon så fortsätter vi troligen åt något håll.

2 reaktioner till “En vanlig dag”

 1. Zacko hittade sin egen plats att hitta eftertanke och minnas.
  Tråkigt att ni inte fick sova ifred.
  Läst och sett att vädret inte är på topp i Sverige nu. Men ni äter god mat och jag hoppas ni har det bra ändå.

  Ha det så bra!!!

  1. Lite jobbigt med nattbus.
   Vi har haft rätt så hyfsat väder där vi har varit. Men jag gör ju som soluret och räknar dom lyckliga stunderna blott. Så vi har det bra!

Kommentarer inaktiverade.